2015-06-02 ساعت 20:15
(2015-06-02 ساعت 15:08)dds.azimi@yahoo.com نوشته:(2015-05-31 ساعت 19:55)sadaf44 نوشته: سلام
دوستان برندگان لاتاری که تحصیلات زیر گروه پزشکی دندانپزشکی داروسازی و یا پیرا پزشکی دارند و یا دانشجو ی این زیر گروه ها هستن لطفا بگید برای اینکه قصد داریم یه گروه جهت تبادل نظر درباره ی مصاحبه روند ادامه تحصیل در آمریکا و ... تشکیل بدیم.
سلام .وقت بخیر.متاسفانه سایت به من اجازه ارسال پیام نمیده.در نتیجه با عرض پوزش اینجا جواب میدم.بله قطعا. جز این باشه که هیچ وقت مهاجرت نمیکنم.به هر حال ۶ سال از عمرمو اینجا دندونپزشکی خوندم.بله یه امتحان شبیه به usmle هست . کلا دنگ و فنگ داره.یه جورایی تخصص خوندن تو ایران راحتتره. ولی من خودم حاضرم اون سختی ها رو واسه یه زندگی بهتر به جون بخرم.کیس نامبر من 5600 هست و 26 سالمه.فقط امیدوارم بتونم ویزا رو بگیرم.شما دندانپزشکی؟کیس نامبرتون چنده؟چندنفرید؟
لطفا بقیه بچه های زیر گروه دیپلمه های گروه تجربی رو هم شامل بدونین !!!!!!
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری