2015-06-04 ساعت 10:13
(2015-06-02 ساعت 01:58)sib 24 نوشته:(2015-06-01 ساعت 15:09)ماندانا.م نوشته: دوست عزیز.جهان 20.من امسال درلاتاری پذیرفته شدم.به اتفاق همسر ودوفرزندم.ازهمون روزهای اول اومدم سراغ مهاجرسرا.راستش گرمی ومحبت بچه های دالاس باعث شد بیشتردرمورد دالاس فکرکنم ولی درواقع هنوز تصمیم قطعی به رفتن نگرفته ایم.اکثرکسانیکه توی ایرانند کلی تبریک میگن وتاکیدمی کنن که مبادا این موقعیت طلایی رونادیده بگیریم.اکثر کسانی هم که اونور هستند میگن اگه توی ایران زندگی خوبی دارین برای چی میخواین بیاین؟راستش زندگی ما در ایران درون خونه وشرایط تحصیلی ودرامدمون خوبه ولی شرایط اجتماع چی؟من وهمسرم واقعا برای اینده بچه ها خیلی دراین تصمیمگیری دودلیم. ازدوستان خوبم میخوام که منو از راهنمایی ها وتجربیاتشون بی نصیب نذارن.
دوست عزیز بستگی به خیلی چیزها داره.تا حضوری نیایید اینجا نمیتونید لمس کنید.چون واقعا هر شخص شرایطش فرق داره من واقعا نمیدونم ایرانیهای که میان آمريکا کلی هم از شرایط نالان هستند ولی ۱ درصدم تصميم به برگشت ندارند.خاک آمریکا گیرایی داره کسی بر نمیگرده ایران . بستگی به سنتون داره اگه شخصی بالای ۵۰،۶۰ سال داره معلومه آمريکا رو برای زندگی نمیخواد چون عشق و کیفش کنار همزبونهاش هست تو ایران.واقعا نمیشه یه نسخه پیچید و گفت آیا مهاجرت خوب هست یا خیر چون واقعا شرایط هر شخص فرق داره.توان مالی،هدف و انگیزه،وابستگی های عاطفی.یه نفر رو میشناسم میگه برای من هیچی مهم نیست از شرایط ایران اقتصاد ،بیکاری و هر چیزی که باعث میشه فرد مهاجرت کنه.میگه همینکه غروب بشینم با مادرم شیرینی و چای بخورم برام کافیه هیچی دیگه نمیخوام.انتظارات و اهداف آدمها فرق داره به اینخاطر دیدگاهشونم از محیط و جامعه جدید فرق داره.اگه شخصی هدف داره تو زندگیش بهترین انتخاب آمريکاست از دید من.
استاد همه ی مطلب را در یک پاراگراف گفتید...تشکر
F4 category P.D 23Jan2002 Interview َAbd 06Nov2014 Waiting ForA.P