2015-06-04 ساعت 23:07
(2015-06-04 ساعت 21:36)Masoud7 نوشته: داداش گلم اقای قریشی.من چکار کنم؟ی جاعل حرفه ای برام دوستام گیر اوردن.بدم جعل کنه؟انقد رو مخمه داره مث خوره میخوره منو.فرم 260 تا کی وقت داره؟ از پیشم 12 واحد مونده.کاردانیم هم ۲ ترم دیگه تمومه.من چارم چیه؟سلام آقای مسعود،آقای قریشی کاملا حرفش درسته،بیخودی نه مختون رو به کسی بدید،نه دنبال دروغ و جعل باشید .شما هیچ مشکلی ندارید.همین کاری که ایشون گفتن رو بکنید.الان حوصله ندارم بگردم براتون منبع اینجا بزارم ولی میدونم افرادی بودن که حتی موقع مصاحبه هنوز محصل بودن ولی بهشون فرصت بردن مدرک رو دادن .پس به خودتون استرس بیخود وارد نکنین و بجاش درستون رو خوب بخونید تا برای کمتر شدن استرستون تا قبل مصاحبه امتحاناتون رو قبول بشین و گواهیش رو با خودتون ببرید.اگه مصاحبه نرفته بودم و الان اینجا نبودم با اطمینان این حرفا رو بهتون نمی زدم .ولی الان با اطمینان کامل می گم که دنبال جعل نباشین،چون با شرایطی که دارین هیچ مشکلی ندارین.بازم می گم بجای استرس و اینور اونور رفتن درستون رو بخونید تا مدرکتون رو تا قبل مصاحبه بگیرید،اونم برای کم شدن استرس و گرنه با همین گواهی که یکسال از کاردانی رو گذروندید با همون نامه ای که می گیرید که نشون دهنده ی اینه که ۲ ترم از کاردانیتون گذشته کافیه.
کیس نامبر:**2014AS58،ابوظبی، 2نفر،سفرنامه ی مصاحبه ی ما، دیدگاههای آرش در مورد آمریکا، چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شوم؟،سفرنامه: ارواین ،کالیفرنیا