کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
(2015-06-06 ساعت 09:48)ARSAMNEW نوشته:  
(2015-06-05 ساعت 19:47)hamed shayan نوشته:  به نظرتون به صلاح هست که all current کنن؟

به نظر من اگه Except نپال بزنن وتا 8500 اعلام کنن خوبه چون دفعه قبل که زدن خیلی برای ایرانی ها خوب شد چون یه عده بسیار زیادی نپالی تو صف باقی موندند.. اگه به فایل ceac جدید دقت کنید تقریبا بعد از شماره کیسهای 6400 کلی At NVC مونده که intransitیا ready نشدن که احتمالا همه شون نپالی هستن و اگه کارنت بشن خداییی نکرده مثل پارسال همه ویزا ها رو درو می کنن. این نظر شخصیه من هست حال اگه کسی نظر دیگه ای داره بگه ممنون

به نظر من اگه بخوان بدن, می دن خوبم می دن, نمونش 2013 که هم نپالی های خوب گرفتن و هم ایرانی ها, حالا بعضی دوستان می گن امسال مدیریت شده کارنت می کنند قبول, ولی چرا 2013 هم زیاد کارنت می کردند هم زیاد ویزا می دادند, تازه نپالی ها هم زیاد گرفتن و al current هم شد به صورتی که در سپتامبر کسی برای مصاحبه نماند.
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: bahar101 ، َalikh ، ARSAMNEW ، hamed shayan

پیام‌های این موضوع
RE: بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها - توسط khalilkhah - 2015-06-06 ساعت 11:26

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان