کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-06-06 ساعت 18:55)gholamrezaei نوشته:  دوستان من سرچ کردم ، چون ما تعدادمون زیاده و هتل آپارتمان باید بگیریم . جهت اطلاعتون تو بافت دوبی خوب قیمتها مناسبتر اما سرویسها و به نسبت کیفیتها پائین تر هست . اما اگه بسمت ابوظبی حرکت کنید تا اون جزیره مصنوعی ها هتل آپارتمانهای بسیار شیکی با آفهای تا 60 درصد برای جولای هم پیدا میشه ولی خوب هم دورن و هم بعضا دسترسی ها شون ضعییفه . برای یک اتاق خواب و یا دو اتاق خواب باید حد اقل شبی چهارصد پونصد درهم بدید اونم بدون صبحانه ، که البته توسایت بوکینگ باید ۱۰ درصد مالیات و ۱۰ درصد سرویس بعلاوه حدود 60 درهم بابت هر روز صبحانه (که ما نفهمیدیم برای چند نفره ؟!! ) و یک مالیات دیگه به ازای هر شب حدود 20 تا 40 درهم هم بدید . ولی اگه بخواید همون رزرویشین رو آزانسها هم انجام میدن ولی با حدود یک میلیون بیشتر .
دوست عزیز ، الان در همه هتل های دبی سه نوع عوارض شارژ میشه ، دوتا ده درصد بطور ثابت ونوع سوم اخیرا در بیشتر هتل ها شبی ده تا بیست درهم هرنفر/شب اضافه میشه که فکر کنم این سومی در بوکنیگ دات کام نشون داده نمیشه ولی وقتی پرداخت قطعی در محل دارید شارژ میشید. این موارد را شما وقتی مستقیم خودتون اقدام میکنید متوجه میشید.در حالیکه وقتی از طریق اژانس ها اقدام میکنید این جزییات را ندارید و یه قیمت کلی میپردازید.
دوست عزیز ، بنا به تجربه من قیمت های اژانس های معتبر الزاما گرانتر هم نیستند چون بعضی هاشون قرارداد کلی وسالانه با هتل ها دارند..
در ضمن شما میتوانید یک اپارتمان یک خوابه بگیرید و برای فرزندان اکسترا بد درخواست کنید که معمولا شبی صد درهم /نفر است .
راجع به صبحانه نرخ که میدهند همان هرنفر /هرروز منظور است یعنی شما چهار نفر روزی 240 درهم شارژ میشید!! پس کلا یا اتاق شامل صبحانه بگیرید واگرنه که حتی نفری 15 درهم هم برای صبحانه زیاد است.و اصلا وقتی هتل اپارتمان میگیرید خصوصا خانواده بخاطر همین مزایا است یعنی با کمترین هزینه خودتان صبحانه در اتاق درست میکنید که معمولا همه وسایل موجود است و اگر در منطقه تمرکز هتل های دبی بلوار رقه riga هتل اپارتمان بگیرید که بهترین صبحانه مک دنالد را با ده درهم نوش جان کنید که هم فال است وهم تماشا!
در اخر بگم (اگر توماه رمضان میروید)که تو ماه رمضان هتل ها بسیار ارزان است ولی اگه بچه خردسال دارید لطفا دقت کنید که مثل ایران همه غذا خوریها تا افطار تعطیل است.
لطفا توجه داشته باشید که برای تشک اضافه یا همون اکسترا بد برای دو نفر حتما تایید هتل را بگیرید .
موفق باشید و خوش بگذره
کیس نامبر: 2015AS6XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 27 می> کارنت:10می> مصاحبه : july> کلیر: نیمه اول سپتامبر| تعداد اعضای کیس: 3 نفر || مقصد : تگزاس
تشکر کنندگان: Memolk ، gholamrezaei ، r.bazargan ، barfi1

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط joybar - 2015-06-06 ساعت 23:32

کاربران در حال بازدید این موضوع: