(2015-06-06 ساعت 18:39)mohammad384 نوشته: سلام دوستان.یک سوال داشتم؟ رزرو هتل از طریق booking.com آیا هزینه ای در ابتدا نمیخواد؟یعنی امکانش هست در روز ورود به هتل هزینه کلب رو پرداخت کرد؟من از این سایت این رو برداشت کردم، میخواستم نظر افرادی که از این طریق رزرو کردن یا دوستانی که با این سایت آشنایی دارند رو بدونم. آخه به نظرم سری قبل که از طریق آژانس رفتم خیلی برام گرون در اومد. ممنونم.دوست عزیز، بوکینگ دات کام هیچ اپشن ش پرداخت اولیه نیاز نیست ولی تا انجاییکه من میدانم برای قطعی شدن رزروتان باید کردیت کارت معرفی کنید. من هم موافقم خیلی مواقع خصوصا اگر با مقصد تا حدودی اشنا باشید نرخ های خوبی میتوانید از بوکینگ بگیرید. هر چند بنا به تجربه من نرخ هتل ها در مقاصد پررفت وامد واقعا شناور است . مثلا شما نرخ های روی تابلو را که میبینید سرسام اور است اما درعمل بستگی به موقعیت وزمان و... ..دارد که شاید حتی به یک سوم نرخ رسمی نیز میتوانید اتاق بگیرید .
کیس نامبر: 2015AS6XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 27 می> کارنت:10می> مصاحبه : july> کلیر: نیمه اول سپتامبر| تعداد اعضای کیس: 3 نفر || مقصد : تگزاس