2015-06-09 ساعت 12:39
(2015-06-09 ساعت 12:08)aaraam نوشته:منم از لوفتانزا خاطره بدی دارم داشتیم میرفتیم اسپانیا قرار بود 1.5 ساعت فرانکفورت ترانزیت باشیم اما به محض اینکه پیاده شدیم بریم پرواز بارسلون اعلام کردن کل لوفتانزا سراسر دنیا اعتصاب کردن حالا شب هم اگه نمیرسیدی هتل بارسلون no show میزد و هیچی ....... هر جا رفتم گفتن از دست ما خارجه خلاصه 12 ساعت سرگردان بودیم تا اعتصاب تموم شد و اول ما بچه دارها رو رو پرواز گذاشتن و بجای 8 صبح 8 شب پرواز کردیم و وقتی رسیدیم دیدیم چمدونها .... پر........خلاصه تو صف چمدونهای گم شده و 3 تا چمدون با 3 تا پرواز مختلف رسید و 11 شب رسیدیم هتل و ایرلاین مشهور لوفتانزا واسه ما خاطره ساز شد و تو تمام این 12 ساعت فقط یک بطری آب معدنی و یک بسته چوب شور بهمون دادن(2015-06-09 ساعت 08:00)p00ya2001 نوشته:با پاسپورت ارزشمند ایرانی نه نمیشه.(2015-06-09 ساعت 00:55)aaraam نوشته:(2015-06-08 ساعت 19:01)ali3875 نوشته:پویا جان منهم به همین دلیلی که گفتین دو هفته پیش با این پرواز برگشتم ایران(2015-06-08 ساعت 12:32)p00ya2001 نوشته: رو سفر با لوفت هانزا هم زووم كنيد توقفاش كمترهخیلی عالیه من دفعه دوم با لوفت هانزا رفت و برگشت گرفتم عالی بود با هواپیمای بویینگ A-380
بيشتر مقاصد امريكا رو داره با يه توقف در فرانكفورت به نظرم خيلي بهتر از قطريه
بلیطم از ساکرامنتو به تهران با دو توقف در شیکاگو و فرانکفورت هر کدوم سه ساعت. اما این البته تو بلیط بود
پرواز شیکاگو به فرانکفورت به علت بیماری خلبان (طبق چیزی که به ما گفتن ) کنسل شد البته خبرشو سر ساعتی که باید پرواز انجام میشد دادن و گفتن پرواز بعدی 14 ساعت بعده که اونهم با دو ساعت تاخیر پرید یعنی این توقف شد 19 ساعت خب طبیعتا پرواز فرانکفورت به تهران رو هم از دست دادیم و بهمون گفتن خودمون باید زنگ بزنیم پرواز موجود بعدی رو بوک کنیم!
تو فرانکفورت هم چون روزی یک پرواز به تهران داره حدود 11 ساعت باید صبر می کردیم که دو ساعت به پرواز باز گفتن سه ساعت تاخیر داره
دیگه قیافه من که دیدنی بود همش می ترسیدم باز کلا کنسل بشه یا خلبانش روانی باشه مثل پرواز اسپانیا بشیم خلاصه هر فکر وحشتناکی که تصورشو بکنین تو سرم میومد این توقفم شد 14 ساعت!!!
راستش تا یک هفته هم شبا خواب می دیدم تو فرودگاههای مختلف سرگردونم
آره برگشتش تو فرانكفورت توقف طولاني داره
ولي فكر كنم بشه بري يه گشتي بزي تو فرانكفورت نميشد؟اما اگه پاس آمریکایی داشته باشید چرا. گشت که جای خودش هتلم نمیتونستیم بریم اگه پرواز کنسل میشد، باید رو صندلی های فرودگاه میخوابیدیم. مطمئن نیستم تو فرودگاه هتل داشته باشه خودشون که خیلی ادعاشون میشه که بهترین و بزرگترین فرودگاه جهانه و هر 30 ثانیه یک پرواز بلند میشه یا میشینه اما در برابر فرودگاههای آمریکا خیلی چیپ بنظر میرسه.
یه مسئله تاسف آور این بود که تو گروهی که همه هم ایرانی بودیم کسایی رو که پاس آمریکایی داشتن خیلی محترمانه راهنمایی میکردن اما پاس ما رو فقط تو صورتمون نکوبیدن
خلاصه من یکی فکر نکنم ایندفعه لوفتانزا رو انتخاب کنم
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود