2015-06-10 ساعت 18:31
(2015-06-10 ساعت 17:53)nika sh نوشته: سلا م به همه دوستان خوب در مهاجرسرا .من دبیر ریاضی هستم و 15 سال سابقه کار در ایران رو دارم میخام به آمریکا بیام ایا بعدها میتونم به همین کار ادامه بدم .ممنون از راهنماییتون
سلام بر شما

البته که می توانید ادامه دهید امریکا برای همه دانایان محل فرصت هاست.
ولی برای دقایقی تصور کنید که قرار است همه ان تلاشی را که برای تدریس نکات و زیر و زبر دروس ریاضبات به خرج می دهید را در محیطی نو و کاملا " خارج از استرس دوباره تجربه کنید (((( اما )))) همه آن می بایست به زبانی دیگر , به زبان انگلیسی با همان ظرافت انجام پذیرد و شدنی هست به شرط رعایت و گذراندن امتحانات تعیین سطح و صلاحیت هر ایالت (تاکید می کنم ; هر ایالت متفاوت است نه برای مورد شما تنها, برای همه چیز قوانین متعدد است).
چنانچه توانایی لازم در شما برای برگردانه همه مفاهیم ریاضی از فارسی به انگلیسی وجود داشته باشد ... به طور متوسط در صورت یافتن شغل Part Time (نیمه وقت - ساعت مزد ) سالانه خواهید توانست تا 20 هزار دلار دارمد داشته باشید و جنانچه توانایی های خود را با تدریس عالی نشان دهید و توانمندی تان محرز شود بسته به سابقه تدریس تان مبلغ تا 40 هزار دلار بالا خواهد رفت. لازم به ذکر اینکه نیاز به مدرس " ریاضی " در همه ایالات متحده بالاست.
نادیده حضرت وی , بوسه بر دست شما می زنم ....
ارادتمند همه معلمان دلسوز وطنم.
محسن.

امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو !
Lol
آمین رو بلند بگو !

Lol