2015-06-11 ساعت 01:20
(2015-06-11 ساعت 00:48)bia2mob نوشته:نظر شما که در مورد پر کردن فرمها دقیقا غلط از اب در اومد چون امسال هم مثل سالهای گذشته درصد مشابهی فرم پر کردن بر اساس فایل سیس. دلیل کم کارنت کردن امسال هم بخاطر اینه که اتفاقات پارسال تکرار نشه. من با اینکه کارنت نشدم باز هم ناراحت نیستم چون امسال روند کارنتی ها و کلیر کردن بهتره حتی سپتامبری ها هم به گرفتن ویزا امید دارن. در ضمن کیس ایرانی بالا 8600 نداریم یا خیلی کمه. توصیه من به همه اینه که تا روز 30 سپتامبر امیدوار باشید افکار منفی رو از خودتون دور کنید و به نظرات ادمهای منفی باف توجهی نکنید(2015-06-11 ساعت 00:39)Ehsan171 نوشته: از اخرین پستی که گذاشتم چند ماهی میگذره. اون موقع کلی کل کل داشتیم که ماها رو کارنت نمیکنند با اون وضعیت ماهی 200 نفر و بعد شد 700 نفر.اره خیلی دردناکه خیلی درد ناک
بعضی ها اصرار داشتن که از ماه بعد کارنت بالای1000 تایی شروع میشه... اما نشد!
آخه عزیز دل برادر ..شما مگه از غیب هم خبر داری؟ همش عادت کردیم که شرایط رو مطابق میلمون تفسیر کنیم و کلی خیالبافی.... اینکه طوری برنامه ریزی کردند که به همه ابرانی ها ویزا برسه وسیمون اینطور گفت و اونطور و.....
بنده اصلا فکر نمیکنم که حتی برای اونها مهم باشه که ویزا برسه یا نرسه.
تو یکی از اولین پست هام گفتم که چون سال ۲۰۱۵ فرم ها الکترونیکی شده در نتیجه خیلی بیشتر تشویق به پر کردن فرم و پیگیری میشن و احتمال رسیدن ویزا کمتر میشه. که البته خیلی ها مخالفت کردند
حالا هم به نظر بنده کم کارنت کردن ها واسه این بود که ازدحام سال قبل هموطنان که البته حق هم داشتند دوباره تکرار نشه .والا اهمیتی نداره به من و شما ویزا برسه یا نرسه.مگه پارسال که خیلی ها جاموندند واسه کسی اهمیت داشت.یه بنده خدایی که حتی کلییر شده بود و رفته بود روبروی خونه سفیر (به گفته خودش )خونه اجاره کرده بود نتونست قبل اکتبر ویزا بگیره و گفتند ویزا نداریم!
حالا هم برای ما هشت هزاری ها رفتن مصاحبه تو سپتامبر یه قمار تمام عیاره! یعنی اگه مثل ما سربازی رفته باشی و AP بخوری شانست خیلی کمه.این تازه خوبشه اگه ویزا تموم نشه وکات اف نزنند.
پس بهتره واقع بین باشید و به چشم یه مسافرت تابستونه بهش نگاه کنید البته صرفنظر از هزینه هاش!
به کیس نامبرهای پایین میگفتیم شما خیالتون راحته که مطمئن حرف میزنید .....میگفتند امکان نداره زیر 10000 به مصاحبه نرند ...حالا یه ماه مونده و تازه 7650 ...اخه کی باور میکرد از 20000 تا کیس از نصف کمتر کارنت بشند.
اینم شانس ماست بعد چند سال اسممون دراومد اونم ته صف!
امیدوارم امسال معجزات بعدی رخ بده و ویزا به همه برسه
شماره کیس:2015AS8XXX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر > ارسال فرمهای سری اول:jun