(2015-06-12 ساعت 12:17)fanta_city نوشته: سلام دوستان چندتا سوال خیلی خیلی مهم داشتم لطفا هر اطلاعی دارید راجع به این چندتا مورد بهم بگید case no 62XX
۱. در صفحه personal1 قسمت surnames چی باید بنویسم؟ اسم و فامیل کامل؟ قسمت given names چطور؟
۲. در قسمت تاریخ بایان خدمت میشه تاریخی رو نزنم؟ چون خدمتم تا اوایل سال بعدی ادامه داره من هم تاریخ دقیق بایان خدمتم رو نمیدونم .. تقریبی باید بزنم؟ بعدا واسم مشکلی بیش میاد توی مصاحبه وقتی تاریخ ها با هم مغایرت داشته باشه؟
۳. من در نیروی زمینی ارتش خدمت میکنم در قسمت branch of service دقیقا چی از من میخواد؟ منطورش از رسته خدمت چیه؟ رسته یا همان آرم روی یقه لباس ارتشی من بیاده است .. چی باید بنویسم؟
۴. در قسمت military specialty من تخصص خاصی ندارم توی ارتش باید چی بنویسم؟
۵. در فسمت sign and submit page در یکی مونده به اخرین گزینه قبل از وارد کردن کد متغیر , شماره باسبورت رو میخواد , اینجور که توی راهنما 260 که از همین سایت دانلود کردم نوشته شده ., ولی من که باسبورت ندارم و میخوام از گزینه other travel document استفاده کنم .. باید چه کار کنم؟
۶. من در رشته مهندسی مکانیک طراحی جامدات تحصیل کردم و مدرک کاردانی در کارشناسی یا همون مدرک معادل گرفتم در قسمت number of education institution attended باید چه عددی رو بزنم؟
مقطع کارشناسی بودم و دارای مدرک معادل کاردانی هستم . به نطر خودم ۳
۷. در صفحه work/education/training در قسمت course of study برای رشته تحصیلی اگه رشته تحصیلی خودم مهندسی مکانیک بزنم و در قسمت degree or diploma مدرک کاردانی بزنم .. اینجوری جور در نمیاد که .. چه کار باید کنم؟
با ارزوی موقیت و گرفتن ویزای یک ضرب برای همه
Branch of Servis هم مانند نيروي زميني ، نيروي هوايي و نيروي دريايي بطور مثال