2015-06-13 ساعت 15:41
(2015-06-13 ساعت 14:09)hamed shayan نوشته:والا تا اونجا که من میدونم واکسن آنفولانزا تو مرداد گیر نمیاد ولی بازهم بهترین رفرنس پاستور هست(2015-06-13 ساعت 13:56)laleht نوشته:دوست عزیز تاریخ مصاحبه به احتمال زیاد اوایل مرداد ماهه وبهترین وقت تزریقش به گفته دوستان یکی دو ماه قبل مصاحبه است. در ضمن یادم نیست دوستان گفتند ویروس واکسن آنفولانزا مرده است یا زنده. مرسی(2015-06-13 ساعت 13:19)hamed shayan نوشته: آخرین سوالم در مورد واکسن پیدا کردن اون هست .ظاهرا براحتی پیدا نمیشه .دوستان اگه داروخانه ای سراغ دارید ممنون میشم اطلاع رسانی کنیدکدام واکسن؟ آنفولانزا؟ فصلش که بشه خود پاستور هم داره همونجا براتون میزنن معمولا از نیمه دوم شهریور واکسنش هست همه جا حالا شما با توجه به تاریخ مصاحبه به پاستور مراجعه کنین راهنمایی میکنن
تنها واکسنی که ویروس زنده هست و از یک ماه مونده به مدیکال نباید زد mmr هست اونهم چونکه گاه در نتایج آزمایش خون ایجاد اختلال میکنه
در هر صورت هیچ ربطی به واکسن آنفولانزا نداره و دو روز قبل از مدیکال هم میشه آنفولانزا رو زد
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود