(2015-06-16 ساعت 12:22)salar5452 نوشته:ممنون از پاسخ شما. منظورتون از کوتاهتر شدن یعنی کمتر از یکماه؟(2015-06-16 ساعت 10:46)hanifkc نوشته: با سلام خدمت همه دوستانسلام
یه موضوعی که فکر می کنم همه ماهایی که ماه آخر میریم مصاحبه برامون مهمه اینه که آیا در صورت AP چک خوردن فرصتی برای کلییر شدن هست یا نه؟ تا حالا که اکثر کلییرها حداقل ۳ ماه طول کشیده، آیا ماه آخر دو یا سه هفته ای کلییر می کنند؟
از دوستان و پیشکسوتان محترم خواهش می کنم پاسخ منطقی به این سوال که دغدغه خیلی از ماهاست بدن، بهرحال دونستن واقعیت ها خیلی بهتر از زندگی تو سرابه.
به امید گرفتن ویزا برای همه دوستان منتظر
لطفا مشخصات كسيتون رو هم اعلام كنيد كه بشه بهتر اظهار نظر كرد.
ولي دركل،باتوجه به تجربه و همينطور اظهارات خانم سارا گرو (از كارمندان قديم سفارت آمريكا در ابوظبي) كليرنس افراد در ماههاي آخر كوتاه تر ميشه.
حدس من اينه كه كوتاه تر شدن كليرنس شامل خدمت رفته ها ميشه و احتمالا افرادي كه داراي شغل حساس هستند ممكنه اين بازه يه كم بيشتر باشه(فقط يه كم)ولي همانطور كه قبلا هم گفتم فقط و فقط توكل برخدابكنيم و انرژي مثبت بفرستيم تا مسير زندگيمون به جهتي بره كه خدا بخواد نه خودمون ....
دغدغه همه دوستان همينه پس نگران نباشين.
فکر می کنم امضام با توجه به قوانین سایت هنوز فعال نشده، در هر حال شماره کیس سه نفره ما **84 است، برنده اصلی خانمم و من هم سربازی رفتم.