2015-06-16 ساعت 20:07
(2015-05-14 ساعت 20:26)m11262 نوشته: سلام دوستان . من سوالی دارم که ممکنه یکم با سوالات دیگه در مورد لاتاری ۲۰۱۶ فرق داشته باشه .اگر در فرم 260 اعلام کنید که ازدواج کردید و برای شما هم فرم جداگانه به عنوانspouse پر کنید بله در صورت قبولی ایشان شما هم میگیرید.ازونجایی که از ایرانی ها عقدنامه میخواهند به نظرم عقد ایرانی کنید بسیار محکم تر خواهد بود!!!
من و دوست پسرم ساکن آمریکا هستیم (با ویزای دانشجویی F1) اسم دوستم تو لاتاری ۲۰۱۶ انتخاب شد و الان سوالمون اینه که با توجه به اینکه می خوایم همزمان گرین کارت بگیریم آیا اگر تا فاصله ی مصاحبه و فایل شدنش عقد بکنیم من هم می تونم همزمان گرین کارت بگیرم یا خیر . چون موقع ثبت نام قرعه کشی وضعیت تاهل مجرد بوده اگر الان متاهل بشه من به عنوان همسرش شرایط گرفتن گرین کارت رو دارم یا نه و سوال دیگه اینکه اگر عقد آمریکایی بکنیم کافیه یا باید حتماً عقد رایج در ایران رو هم انجام بدیم که متاهل بودنمون رو قبول کنن .
ممنونم
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام
بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام

...Golden year of lottery, I believe