کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-06-21 ساعت 02:27)sarasara1 نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 14:32)laleht نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 14:25)varchandi نوشته:  سلام دوستان
من یک کم گیج شدم
من تصمیم داشتم با لوفتهانزا برم
اما الان دو دل شدم
دوستانی که تجربه دارن ممکنه راهنمایی کنن بهترین راه های رفتن به آمریکا رو؟
بسته به مقصد داره
مثلا بهترین قیمتها و کمترین زمان ترانزیت واسه من آلیتالیا، لوفتانزا و قطر ایرویز بود بعضی مقصدها ترکیش ایرویز و الاتحاد بهترن
به نظرم به سایتهای زیر مراجعه کنین مبدا و مقصد و مشخصات مسافران رو بزنین حدود قیمت و ترانزیتها دستتون میاد بعد همون مسیر و ایرلاین رو بگین آژانس براتون چک کنه تصمیم نهایی رو بگیرین
www.google.com/flights
www.soorati.com
www.berimsafar.com
www.eligasht.com
البته سایت خود هر ایرلاین هم مجزا میتونین چک کنین ولی اینا خوبیشون اینه که مسیرها و ایرلایناهای مختلف رو پیشنهاد میدن و میتونین ایده بگیرین

مرسی لاله خانم، سایتو خودم پیدا کردم، شما بقیش رو زحمت بکشینBig GrinTongue ، شد قضیه پارکینگ که خدایا زحمت نکش خودم پیدا کردمBig Grin ، البته بریم سفر و الی گشت که دیگه فقط خواجه حافظ نمیشناسه از بس تو همه تاپیکا گفته شده ولی سایت جدید دیگه سراغ داشته باشید خوشحال میشم از تجربیات ارزشمندتون استفاده کنیمCool

این سایت ها رو هم چک کنید :
edreams.net
airticket.com
cheapoair.com
skyscanner.net
البته باز هم سایت هست ولی این چند تا بهتره به خصوص اولی
منتها شما باید یک کردیت کارت کنار دستتون باشه چون بعضا شرایطی پیش میاد که بلیط لحظه ای ارزون میشه و میتونید قیمت خوب بگیرید
من با اینکه خواهر خانمم مدیرعامل یکی از بزرگترین آژانس های هواپیمایی تهرانه ولی خودم یک ماه این سایت ها رو زیر و رو کردم
جالب اینجاست که روزی که بلیط الاتحاد گرفتم فرداش شرایطی پیش اومد که میتونستم 1.5 میلیون بلیط رو برای سه نفر ارزون تر بگیرم
البته اون آفر فقط چند ساعت تو سایت بود و بعد هم برداشته شد
من تو این یکماهه کارمندهای خواهر خانم محترم رو تقریبا کچل کردم از بس که زنگ زدم و اذیتشون کردم اما هنوز فکر میکنم بلیط بهتری هم میتونستم بگیرم .
نکته ی دیگر اینه که اکر از این سایت ها بلیط بگیرید و خیلی به پروسه ی کار آشنا نباشید و احیانا بخواهید کنسل کنید یا تاریخ آنرا عوض کنید به مشکل میخورید
به نظر من هم خودتون با استفاده از این سایت ها به حدود قیمت و نوع پروازها آشنا شوید و بعد بدهید یک آژانس خوب براتون بلیط بگیرد
اما نکته های مهم برای گرفتن بلیط :
1 - قیمت ، که فکر میکنم خیلی مهم باشه .
2 - یک طرفه یا دو طرفه بودن بلیط ، که باید از قبل تصمیم بگیرید ، به نظر من اگر تاریخ برگشت مشخصی ندارید ، یکطرفه بگیرید و هر وقت خواستید برگردید از آمریکا دو طرفه بگیرید قطعا ارزان تر در میاد.
3 - یک استاپ یا دو استاپ بودن پرواز .
4 - فاصله ی بین پرواز ها یا زمان کلی مسافرت ، بعضا شما بلیط هایی میبینید که تا روز آخر جا داره و قیمتش هم خوبه ولی مثلا باید 14 ساعت تو فرودگاه های بین مسیر بمانید که این مطلب نه تنها خسته کننده است بلکه با توجه به قیمتهای فرودگاه شما دو تا چایی و سه تا ساندویچ بخورید تقریبا اختلاف قیمت بلیط رو جبران کردی کلی هم خسته شدی ، من خودم این مطلب خیلی برام مهم بود و کلی گشتم تا پرواز 20 ساعته از تهران به لوس آنجلس پیدا کردم .
5 - پرواز با یک ایرلاین یا پروازهای ترکیبی ، بعضی وقتها بلیط ها طوری است که مثلا شما تا نیویورک با یک ایرلاین میرید و بعد باید با پرواز داخلی آمریکایی مسیر داخلی رو بروید در این گونه پرواز ها به جابجایی بار و محدودیت بار در پروازهای داخلی دقت کنید شاید احتیاج به بازبینی انتخابتان داشته باشید.
6 - فرودگاههای همسایه ، با توجه به تعدد فرودگاه در آمریکا شاید شما بتوانید در شهر همسایه بلیط بگیرید و با یکی دو ساعت ترن سواری به مقصد برسید مثلا من خودم نهایت جایی که میخواستم برم سن دیگو بود ولی بلیط لوس آنجلس گرفتم از اونجا هم سه ساعت و نیم با ترن میرم سن دیگو ، البته به جز قیمت بلیط که نفری حدودا 300 دلار ( سه نفر 900 دلار ) ارزان تر شد باعث میشود به کاری که در لوس آنجلس دارم و دیدن اقوام هم برسم .
7 - اگر شرایطی وجود داشت که در شرایط مساوی میتوانستید بلیط الاتحاد بگیرید به نظر من با توجه به انجام شدن امور مهاجرتی در ابوظبی ، انتخاب الاتحاد انتخاب بهتری میباشد چون شما دو ساعت بعد از نشستن در هواپیما در تهران کارهای مهاجرتی تان را در عین سرحالی و شادابی انجام میدهید و وقتی هم رسیدید اونور وسایلتان را برمیدارید و به راحتی میروید و به زندگیتان میرسید ، خیلی فرق داره که بعد از 30 ساعت پرواز ، خسته و کوفته تازه بخواهید درگیر کارهای مهاجرتی شوید .
8 - با اولین انتخاب آژانس مسافرتی قانع نشوید و بخواهید برایتان مسیرهای دیگر یا ایرلاین های دیگر رو هم چک کند .
9 - اصولا بلیطی که در سایت های بالا پیدا میکنید ممکن است یک مقدار از آژانس هواپیمایی ارزانتر باشد ولی به نظرم برای بار اول بهتر است از آژانس هواپیمایی بلیط بگیرید.
10 - تقریبا یک ماهی حسابی روی بلیط وقت گذاشتم ولی باز هم فکر میکنم بلیط بهتری پیدا میشد پس حساس نباشید و هر بلیطی که گرفتید با خوشحالی از آن استفاده کنید و انشالله که سفر خوبی داشته باشید.

اگر دوست داشته باشید و براتون مهم باشه میتوانید در انتخاب هاتان به مدل هواپیما هم دقت کنید .
تقریبا در تمامی پروازهای بین قاره ای شما میتوانید محل صندلی و نوع غذایتان را انتخاب کنید ، بنابراین هرچه زودتر بلیط بگیرید انتخاب صندلی بهتری خواهید داشت .
بی شک هر چه زودتر بلیط بگیرید قیمت آن ارزانتر خواهد شد.

در پایان اگر سوال یا ابهامی بود در خدمتتان هستم
موفق باشید
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، rbrb-2015 ، ed2008 ، HERMES7 ، miyu ، fati.d ، behjat ، sarasara1 ، t_arian_n ، laleht ، babak12 ، reza80 ، Mahboy ، jadooo ، AliReza.Sh ، mahtaji ، Memolk ، jupiterx ، Alex 2014

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط Aghaman - 2015-06-21 ساعت 08:43

کاربران در حال بازدید این موضوع: