کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
يك توضيحي كه در مورد پست بالا لازم میدانم اشاره کنم این است که هواپیمایی الاتحاد تعهد کتبی دارد که مسافرین را در فاصله دو پرواز به پرواز بعدی برساند و در عین حال کارهای مهاجرتی آنها رو هم انجام بده ، خواهر خانم من که مدیر عامل آژانس هواپیماییه قرار شد کپی نامه هواپیمایی الاتحاد رو به من بدهد .
همانطور که دوستمون در بالا اشاره کردند جزو تعهداتشان هتل و غذا هم هست که این مورد هم کتبی تعهد شده فقط لازم است شما از حق و حقوق خود آگاه باشید .
بنابراین هر شخص که در فاصله ی دو پرواز الاتحاد کارهای مهاجرتیش تمام نشه و به پرواز بعدی نرسد میتواند از ایرلاین تقاضای هتل و غذا نماید و با پرواز فردای آن روز به مقصد مربوطه پرواز کند .
در مورد صندلی و غذا هم به جز 2 ایرلاین تمام ایرلاین ها از همان روز خرید بلیط و دریافت کانفرمیشن نامبر شما میتوانید صندلیتان را انتخاب کنید بنابراین جای نگرانی نیست .

اما انتخاب صندلی : همانطور که مشخصه انتخاب صندلی کاملا سلیقه ای است ولی خوب چون پرواز طولانیست پیشنهاد میشه صندلیهاتون رو بیشتر تو راهرو انتخاب کنید که بتونید هرازگاهی یک قدمی توی هواپیما بزنید ، بهتره بیشتر از 2 ساعت یکضرب ننشینید ، البته آنهایی که خانوادگی مسافرت میکنند بسته به تعداد نفرات باید جای خودشان را انتخاب کنند که راحتتر باشند .
در مورد دستشویی ، هم پیشنهاد میشه نزدیک دستشویی باشید هم پیشنهاد میشه دور از دستشویی باشید !!!!! خب اینهم بسته به نیاز متعارفتون میباشد بعضی ها زیاد نیاز به دستشویی دارند و بعضی ها کم که با توجه به شرایط جسمی خودتان باید انتخاب کنید ولی قطعا صندلی های مجاور دستشویی خوب نیستند بهتره حداقل 3 یا 4 صندلی با دستشویی فاصله داشته باشید و حتی الامکان دستشوی پشتتهان باشد تا جلویتان .
به آشپزخانه یا محل پخش غذا هم حتی الامکان نزدیک نباشید .
با پروازی که پرواز میکنید آشنا شوید و از سایت ایرلاین هواپیمای پروازتان را بشناسید و نقشه داخل آنرا ببینید ، در بسیاری از پروازها جایی که درب خروج اضطراری وجود دارد جای پا برای صندلی پشت آن اندکی بیشتر است اگر قد بلندی دارید این گونه صندلی ها برایتان بهتر است .
در هر پرواز چند صندلی خاص هست که پشتی آن کمتر از حد معمول خم میشود آن ها را شناسایی کنید و از آنها استفاده نکنید .
با توجه به مدل هواپیما تا حد امکان از موتور ها فاصله بگیرید .
آمار جهانی نشان میدهد با درصد خیلی کمی صندلیهای عقب در سوانح از صندلیهای جلو امن تر هستند ، البته این اختلاف درصد خیلی زیاد نیست .
بچه دارها ممکن است به جهت علاقه کودک ترجیح بدهند نزدیک پنجره بنشینند.
انشالله سر فرصت نقشه چند هواپیمای متداول مانند 320 یا 777 را با توضیحات کامل اینجا میگذارم و کامل در مورد انتخاب صندلی توضیح میدهم .

موفق باشید
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط Aghaman - 2015-06-21 ساعت 12:41

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان