کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
يادمه حدود صفحات 70 همین تاپیک یکی از دوستان در مورد عدم امکان انتخاب صندلی در پرواز الاتحاد پرسیده بود
با اینکه مطمئن بودم مشکلی وجود نداره و قطعا از زمان گرفتن کانفرمیشن نامبر امکان انتخاب صندلی و غذا وجود داره باز تا خودم انجام ندادم خیالم راحت نشد
پیشنهادم به دوستان اینه که قبل از انتخاب صندلی حتما با ذکر شماره و تاریخ پرواز در سایت seatguru.com صندلی های خوب و بد پروازشون رو انتخاب کنند که در زمان انتخاب در سایت اصلی سریعتر و بهتر تصمیم بگیرند البته همیشه سه ماه قبل از پرواز صندلیهای خیلی خوب پر میشه ولی باز هرچه زودتر این انتخاب رو انجام دهید به نقع شماست
به هر حال بلیط ما هم شد یک پرواز از تهران تا لوس آنجلس جمعا به مدت 20 ساعت و 20 دقیقه که مدتش عالیه البته 1 ساعت و 50 دقیقه هم زمان امور مهاجرتی و بین دو پرواز در ابوظبی است .
حالا مجسم کنید با اینهمه داستان آخرش کلیر هم نشم ، چه شود ؟؟؟؟؟
هواپیمایی اتحاد در هنگام عضویت در کلوپ خود به هر کدام از اعضا یک کارت با 500 امتیاز میده که با اولین استفاده فعال میشه و طبعا مقدار مایل پرواز هم طبق تعرفه و درصد مربوط به کلاس بلیط محاسبه و به آن اضافه میشود.
در صورتیکه از خدمات بار همین ایرلاین هم استفاده شود ( جهت فریت بار ) باز امتیازاتی به کارت شما افزوده میشود که قابل توجه میباشد .
اگر من کلیر نشدم بلیطم رو کنسل نمیکنم از حرصم آتیشش میزنم بعد فیلمش رو میفرستم سفارت مربوطه در ابوظبی Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، ed2008 ، laleht ، rbrb-2015 ، miyu ، nora-nora ، behjat ، k1_m_1358 ، AliReza.Sh ، Memolk ، Alex 2014

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط Aghaman - 2015-06-23 ساعت 16:04

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان