(2015-06-24 ساعت 14:59)rbrb-2015 نوشته:خوب این دیگه خیلی زیادی تخصصی بود(2015-06-24 ساعت 13:00)laleht نوشته:(2015-06-24 ساعت 11:25)rbrb-۲۰۱۵ نوشته: از دوستان برنده امسال کسی هست که مقصدش واشینگتن دی. سی، جنوب مریلند و یا شمال ویرجینیا باشه؟چیکار داری؟ من یکی از دوستای صمیمیم دی سی هست اگه سوالی داری بگو بپرسم
لاله خانم مهربون ممنون که برای همه وقت میذاری و حواست به همه هست.
راستش سئوال زیاده! الان مهمترین سئوالم اینه که بین محله های خوب مریلند که دسترسی به مترو دارن و نزدیک به واشینگتن دی. سی. هستن و همینطور محله های خوب شمال ویرجینیا با همین شرایط، کدوم بهترن؟ چه مزایایی نسبت به هم دارن؟
و سئوال دیگه ای که برام پیش اومده! کسی که ساکن شمال ایالت ویرجینیا باشه و در واشنگتن دی. سی. مشغول به کار بشه. در همون ایالت ویرجینیا in state میشه؟ و فقط میتونه کمک هزینه تحصیلی برای دانشگاه های ویرجینیا بگیره؟ یعنی نمیتونه مثلا بره دانشگاه جرج واشینگتن یا دانشگاه مریلند و کمک هزینه دریافت کنه؟

كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود