کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-06-24 ساعت 14:59)rbrb-2015 نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 13:00)laleht نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 11:25)rbrb-۲۰۱۵ نوشته:  از دوستان برنده امسال کسی هست که مقصدش واشینگتن دی. سی، جنوب مریلند و یا شمال ویرجینیا باشه؟
چیکار داری؟ من یکی از دوستای صمیمیم دی سی هست اگه سوالی داری بگو بپرسم

لاله خانم مهربون ممنون که برای همه وقت میذاری و حواست به همه هست.

راستش سئوال زیاده! الان مهمترین سئوالم اینه که بین محله های خوب مریلند که دسترسی به مترو دارن و نزدیک به واشینگتن دی. سی. هستن و همینطور محله های خوب شمال ویرجینیا با همین شرایط، کدوم بهترن؟ چه مزایایی نسبت به هم دارن؟
و سئوال دیگه ای که برام پیش اومده! کسی که ساکن شمال ایالت ویرجینیا باشه و در واشنگتن دی. سی. مشغول به کار بشه. در همون ایالت ویرجینیا in state میشه؟ و فقط میتونه کمک هزینه تحصیلی برای دانشگاه های ویرجینیا بگیره؟ یعنی نمیتونه مثلا بره دانشگاه جرج واشینگتن یا دانشگاه مریلند و کمک هزینه دریافت کنه؟
خوب این دیگه خیلی زیادی تخصصی بود Big Grin ولی حتما آخر هفته(آخر هفته اونور آب نه اینور آب) واستون میپرسم میگم چون دوستم تو دی سی استاد دانشگاس و احتمالا راحت میتونه جواب شما رو بده Wink
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: sarasara1 ، rbrb-2015 ، Alex 2014

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط laleht - 2015-06-24 ساعت 15:40

کاربران در حال بازدید این موضوع: