2015-06-24 ساعت 16:05
(2015-06-24 ساعت 15:56)amirabas1 نوشته: دوستان این متن رو از سایت سفارت در آنکارا کپی میکنم، ظاهرا صدور ویزا در آنکارا دچار مشکل شده، کسی میدونه این مشکل تا چه حد جدی هست؟؟؟دوست عزیز این مشکل کاری به مصاحبه ها نداره واسه صدور ویزا مشکل دارند اگر خبر تغییر مصاحبه را دریافت نکردید زمان مصاحبه و تاریخش همونه که قبلا بهتون اعلام شده . ضمنا خوش بحالتون تازه این پیغام رو خوندید ما این چند روزه بیچاره شدیم
من دارم از استرالیا میکوبم برم آنکارا و با هزار زحمت از سر کار مرخصی گرفتم، اگه مشکل در این حد باشه که مصاحبه بپره واقعا بیچاره میشم !!!
مصاحبه من پنجشنبه 11 تیر هست و زمان مدیکال دوشنبه ۸ تیر
اطلاعیه مهم
سیستم صدور روادید دفتر امور کنسولی در حال حاضر دچار نقص فنی شده است. این مسئله مخصوص کشور یا نوع روادید خاصی نیست. ما برای مشکلات پیش آمده پوزش میخواهیم و بی وقفه برای رفع این مشکلات و باز فعال کردن سیستم صدور روادید در تلاشیم. در حال حاضر قادر به چاپ اکثر روادید مهاجرتی و غیر مهاجرتی تائید شده پس از تاریخ ۱۸ خرداد نمیباشیم.
متقاضیان ویزای غیر مهاجرتی: ما قادر نیستیم تا تقاضا نامههای غیر مهاجرتی را که در تاریخ ۱۹ خرداد یا پس از آن ارائه شده اند، به جریان بیندازیم. متقاضیان روادید غیر مهاجرتی میبایست قبل از سفر با مرکز تلفن) مربوط به قرار ملاقات( تماس گرفته و وقت ملاقات خود را بازبینی کنند. متقاضیان میتوانند زمان ملاقات خود را طبق دستورالعمل موجود در وب سایت https://usvisa-info.com تغییردهند.
متقاضیان ویزای مهاجرتی: به محض این که امکان صدور ویزا فراهم شود، از طریق وب سایتمان http://turkey.usembassy.gov/visas.html شما را مطلع خواهیم ساخت. بعد از صدور اطلاعیه (رفع نقص فنی) متقاضیان ویزای مهاجرتی میبایست همراه این نامه و گذرنامه شان در روزهای دوشنبه تا پنجشنبه بین ساعت ۱۰:30 تا 12:00 به کنسولگری مراجعه کنند. با متقاضیان به صورت فردی تماس گرفته نمیشود مگراینکه اطلاعات بیشتری نیاز داشته باشیم.
از متقاضیان پوزش میخواهیم و بر این امر واقفیم که این ممکن است متقاضیانی را که در انتظار ویزا بسر میبرند با مشکل مواجه کند.
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدن
تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدن