2015-06-24 ساعت 22:52
(2015-06-24 ساعت 16:06)hamidrkh نوشته: سلام دوستان،کسی میداند که فرم 261مربوط به چی است و برای آنلاک کردن فرم 260 چکار باید کرد با تشکر
من مدت ها نگران این مساله بودم که Unlock کردن فرم DS-260 برای بروز کردن شماره پاسپورت (که منقضی شده بود و با پاسپورت جدید تعویض کردم) میتونه باعث ایجاد تاخیر در تاریخ مصاحبه بشه و با وجود همه نگرانی ها، با پیشنهاد سیمون در ماه May (یک ماه پیش) فرم رو آنلاک کردم و شماره پاسپورت رو تغییر دادم. میخوام تجربه ای که بدست آوردم و ناشی از نگرانی و پیگیری های زیادی بوده رو با شما در میان بذارم.
خبر خوب اینه که کیس من "پردازش مجدد" نشد و مثل بقیه، کیس من نیز Ready شد و الان منتظر مصاحبه هستم.
اطلاعاتی که در این خصوص بدست آوردم:
==========================
- پردازش اولیه (Processing) فرم های DS-260 بدلیل اینکه همه در همون چند روز اول فرم ها رو میفرستن و اینکه پردازش اولیه شامل اطلاعات زیادی میشه، مقدار زیادی (۳-۵ ماه) طول میکشه، اما kپردازش مجدد (Re-Processing) که بدلیل تغییر برخی مولفه های اصلی کیس (مثل نام افراد) انجام میشه میتونه خیلی سریعتر (بعضا چند هفته) انجام بشه.
- تغییر اغلب اطلاعات فرم DS-260 باعث نیاز به پردازش مجدد نمیشه! من ابتدا باور نمیکردم اما بعد فهمیدم که مثلا تغییر شماره پاسپورت باعث پردازش مجدد نمیشه (مثل اینکه اصلا شما فرم رو Unlock نکردید با کیس شما رفتار میشه)
- اگر پاسپورتتون رو عوض کردید (بخاطر انقضای پاسپورت قبلی یا به هر دلیل دیگه ای) و مخصوصا اگر در پاسپورت جدید سوابق سفر و ویزا دارید، حتما با آنلاک کردن فرم شماره پاسپورت جدید رو اعلام کنید. دوستانی هم که هنوز فرم DS-260 رو پر نکردن (برنده های ۲۰۱۶) توصیه میکنم با توجه به اینکه پاسپورت جدید خیلی سریع (۳-۴ روزه) به دستتون میرسه، ابتدا برای پاسپورت اقدام کنید و بعد فرم رو ثبت کنید (البته اگر شماره کیس پایینی دارید (زیر 2500) شاید بهتر باشه سریعتر بفرستید و بعد آنلاک کنید چون همون ۳-۴ روز هم واسه کیس های پایین مهمه)
برای همتون آرزوی موفقیت میکنم
کیس نامبر ۷۰xx
تاریخ مصاحبه ۱۴ اگوست انکارا
برنده کیس خودم
همسرم معاف
نتیجه مصاحبه: کلیرنس
تاریخ مصاحبه ۱۴ اگوست انکارا
برنده کیس خودم
همسرم معاف
نتیجه مصاحبه: کلیرنس