کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-06-25 ساعت 08:30)behdadK نوشته:  
(2015-06-25 ساعت 01:54)APOLO5321 نوشته:  سلام به همگی
من امروز برای امتحان کتبی رانندگی اینجا وقت گرفته بودم و وقتی مدارکم را چک می کرد گفت فرم I-94 داری و من گفتم که نه و بعد مسوولش پاسپورتم را گرفت و رفت اون پشت مشتا و بعد حدود ۱۰ دقیقه اومد و گفت متاسفانه دستگاه ما نمیتونه پاسپورت شما رو به عنوان پاسپورت معتبر تشخیص بده !!!
بعد گفت اگه بخواین میتونید امروز امتجان کتبی را بدید اما برای امتحان عملی باید صبر کنید که جواب استعلامتون بیاد و معمولا ۳ تا ۴ ماه یا مورد داشتیم تا ۶ ماه !!! هم طول کشیده.
من بهش گفتم همین روزا منتظرم که گرین کارتم بیاد و اون گفت پس براتون بهتره که صبر کنید و برای هر دو مورد با همون گرین کارت اقدام کنید.

هر دم از این باغ بری می رسد! Wink

کسی این تجربه را داشته؟ دوستانی که یکی دو روز بعد از ورود برای امتحان رانندگی رفتند چه مدارکی را با خودشون بردند؟

پ.ن. من همراه پاسپورت ، SSN رو هم همراهم برده بودم.

امان از آدم های ناشی! شانس شما یکیش افتاد به شما.
یک شعبه دیگه DMV تشریف ببرید و اونجا اقدام کنید. فرم I-94 مربوط به غیر مهاجرتی هاست که شامل حال شما نمیشه البته اگر میدونستید شاید میتونستید قانعش کنید (هر چند به حدی پرت بوده طرف که احتمال شیرفهم شدنش بسیار کم بود!)
ویزایی که داخل پاستون هست و مهر خورده تا یکسال جایگزین قطعی گرین کارت هست و هر جا که گرین کارت لازمه همون ویزا به همون شکل عمل میکنه.

خیلی از راهنمایی تون ممنونم.
ایشالله یه dmv دیگه رو امتحان می کنم و خبرش رو اینجا میذارم.
ابوظبی،هفته دوم دسامبر،آخرین آپدیت همسرم: 22 آپریل
نصفه و نیمه

گر نگهدار من آن است که من می دانم ،شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد.
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، Mahboy ، Alex 2014

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط APOLO5321 - 2015-06-25 ساعت 09:58

کاربران در حال بازدید این موضوع: