کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
(2015-06-26 ساعت 11:35)mojtabatavana نوشته:  سلام خدمت bitarafsajad2
ببخش چون نميتونم پيام خصوصى بدم
اينكه ميگى سربازيتو به خاطر ازمون تافل يا ايلس عقب بندازى نميشه چون به نظر من قبول نميكنن و اينكه اگه ١٪ هم قبول كنن يه مدرك امتحان واسه اون تاريخ ميخوان.من شنيدم امارات يكم گيره سره ايرانيا و فقط يه ويزا ١٤ روزه واسه رفت و برگشت از ايران به امارات مى ده.يعنى برى برگردى حتما ايران.اين حرفارو من از اژانسا شنيدم.ميگن تركيه و ارمنستان اين مشكلاتو نداره.ولى بعد كلى تحقيق از كلى اژانس فهميدم كه ميشه البته همه اژانسا نه ولى مثلا الى گشت كه دفتر هواپيمايى خوبيه به من گفت ميشه از همون ور برى.اونايى كه ميگن نميشه و بايد برگردى همه حرفشون اينكه اون شركت هواپيماييو جريمه ميكنن و ما جداگونه يه وثيقه هم ميگيريم.الى گشت ولى گفت اونا الكيه حرفشون و اينكه اونا ترس خوردن از مسافرايي كه رفتن دبى با يه شركت هواپيمايى و بر نگشتن.كه در اينصورت اون شركت هواپيمايى يه جريمهاى ميشه
.شما هم خواستى برى از همون ورم برى به شركت هواپيمايى نگو ميخواى از اون ور برى.با تورم نرو.الان چون هتلا تو اف هستن همينجوريشم ارزونه.و اگه تهرانى با الى گشت برو چون راحت واست ويزا ميگيرن و كارشون خوبه انصافا.و اينكه دفترچه سربازيو من ميخوام ٤ ٥ روز ديگه بفرستم چون شنيدم ديگه ١٠/١ داره ميخوره اعزاما.و اينكه دفتر چتو ديگه ١٥ روز حداقل قبل رفتن واسه مصاحبت بفرست.چون ١ ٢ روز طول ميكشه برگ اعزامت بياد بعدش با اون برگه اعزام باس مدرك دانشگاتو بگيريو ترجمش.يه تايميم واسه وثيقه گزاشتن هم داشته باشى
موفق باشى توام

آقا ممنون از راهنماییت...

ببین چنتا سوال

یکی اینکه از کجا میدونی اعزاما دهم میخوره؟ مطمئنی؟

دوم اینکه واسه گرفتن دفترچه اعزام به خدمت باید گواهی فارغ التحصیلی ببریم پلیس + ده؟ اگه آره من قبل عید یه سفر خارج داشتم و گواهی فارغ التحصیلی واسه خروج و وثیقه دادم به نظام وظیفه٬ الان باید دوباره برم از دانشگاه گواهی بگیرم؟

سوم هم اینکه من پاسپورتو ببرم آژانس هواپیمایی به تنهایی ( بدون تور ) واسم ویزا میگیرن؟
حدودن هزینش چقدره؟

ممنون.
شماره کیس: 2015AS00005XXX
مشاهده نامه اول: 1 می ۲۰۱۴
کنسولگری: آنکارا ( تغییر به ابوظبی )
ارسال فرم ها: ۳۱ می ۲۰۱۵ ( خیلی دیر!!!! )
دریافت نامه دوم: ۲۳ جولای ۲۰۱۵ ( شانس اوردیم! Shy )
تعداد افراد : ۲ نفر
مصاحبه: ۱۴ سپتامبر ۲۰۱۵
دریافت ویزا : ایشالا یه ضرب Big Grin
مقصد : ایرواین کالیفرنیا
ورود به آمریکا: _____
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور - توسط saboteurprince - 2014-05-03 ساعت 05:42
RE: مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور - توسط saboteurprince - 2014-05-29 ساعت 13:52
RE: مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور - توسط شایان واحد - 2014-05-30 ساعت 20:31
RE: مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور - توسط bitarafsajad2 - 2015-06-27 ساعت 11:27

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان