2015-06-27 ساعت 15:19
(2015-06-27 ساعت 09:41)reza.aa نوشته:ممنون دوست عزیز از لطفی که فرمودید و همچنین از راهنماییهای دلسوزانه شما(2015-06-27 ساعت 07:01)zohreh-gh نوشته: دوستان تاپیک اولین سفر به آمریکا سلام ،
خب منم بالاخره ویزامو گرفتم و به این تاپیک مهاجرت کردمحالا هم باید بشینم و با دل و فرصت نه چندان زیادی که دارم از تجربیات شما دوستان استفاده کنم.
زهره خانم تبریک میگم و امیدوارم ادامه سفرتون هم با پیروزی پشت سر بزارید
به نظر من مهمترین مبحث بعد از گرفتن ویزا اننتخاب شهر و ایالت هست تا میتونید پیج های مختلف مهاجرسرا درباره شهر ها و ایالت ها رو بخونید و بعد تصمیم بگیرید.
بعد ازو خیلی سریع و البته با دقت بلیتتون رو تهیه کنید تا بتونید یه برنامه ریزی درست انجام بدید .
و بعد از این مهمترین مرحله پیدا کردن یه سرپناه هست . من سایت www.airbnb.com
رو پیشنهاد میکنم که البته یه سختی هایی داره اما خوبی هایی داره که واقعا بصرفست
مثلا نیازی به کردیت خاصی نداره و به هر تعداد روزی که بخواید میتونید اجاره کنید . امکانات آشپزی داره و پول آب و برق و این چیزا روی مبلغ حساب شده . امکانات آشپزی داره و وسایل زندگی هم توش هست . تخت خواب و این جور چیزا . و یه مزیت دیگش اینه که شما موقع ورود به آمریکا یه آدرس درست حسابی دارید .
دارم یه مقاله مینویسم برای استفاده از این ثایت که تا چند وقت دیگه کامل میشه .
من، دخترم و همسرش در ویرجینیا زندگی می کنند و به همین علت خوشبختانه بسیاری از مسائل برای ما حله - از جمله ورودی و سایر موارد مثل افتتاح حساب و دنبال قضیه گرین کارت و مسکن و غیره - البته قطعا مسائل دیگری پابرحاست و ان هم به امید خدا - مهمترین مسئله همین صدور ویزا بود که خوشبختانه حل شد. باز هم از شما بی نهایت ممنونم.
ورود به امریکا 16 جولای