(2015-06-28 ساعت 12:05)ahmad3ptop نوشته:(2015-06-27 ساعت 13:40)mbsamani نوشته:(2015-06-27 ساعت 13:15)ahmad3ptop نوشته:(2015-06-26 ساعت 18:36)Manamehr نوشته:(2015-06-26 ساعت 14:02)nastaran_t نوشته: سلام ...من استاد حق التدریس هنر در دانشگاهها هستم...حالا اگه آفیسر پرسید کارت دولتی هست...چجوری بهش کلمه حق التدریس رو بفهمونم و بگم نیست؟؟ کسی ایده ای داره؟؟؟؟؟.....میخام کوتاه و ساده باشهآفیسر فارسی زبانه و میدونه منظورتون چیه.
دوست عزيز مگه نامه دوم رو شما با اين شماره كيستون دريافت كرديد كه زديد نيمه دوم اگوست
اگه تو سایت سیس In Transit یا Ready هستین میتونید با KCC تماس بگیرید و زمان مصاحبه رو بپرسید. شماره کیس، اسم و سال تولد میخواد. شماره تلفن تو نامه اول هست.
شما براي سفر فرقي نمي كنه دبي، آنكارا، ايروان، چند روز مد نظر گرفتيد براي رفت و برگشت.
ببینید، این بسته به خودتون داره اما حداقل زمان، قبل از مصاحبه باید دو روز باشه، چون تست مدیکال دو روز وقت میخواد، یک روز تست و فرداش برای گرفتن حواب تستتون. هرجند بودن دوستانی که روز خود مصاحبه جواب مدیکال رو گرفتن و به مصاحبه رفتن!! تو سفرنامه ها میتونید بخونید. اما به نظر من حداقل زمان قبل از مصاحبه 3 روز خوبه. البته میتونید در روز اول ورود، تست رو انجام بدین، به شرط نداشتن بچه، که میتونید 2 روز قبل از مصاحبه اونجا باشید. اگه زودتر رفتین که میتونید با حوصله بیشتر این کار رو انجام بدین. بازم میگم بستگی به خودتون داره.
بعد از مصاحبه هم بستگی داره اگه یکضرب بگیرید که 3،4 روز باید بمونید و اگر کلیرنس خوردین که دیگه...
فکر کنم بسته به تاریخ مصاحبه و دریافت کلیرنس، 4 شب خیلی خوبه

دوستان با تجربه و مصاحبه رفته بهتر میتونن کمک کنن.