2015-07-01 ساعت 18:14
(2015-06-27 ساعت 23:14)shayan_yg نوشته:(2014-04-30 ساعت 23:26)maryampourjafari نوشته:خسلام(2014-04-30 ساعت 13:07)romance33 نوشته:مرسی از راهنمایی شما دوست عزیز امیدوارم که حل بشه واقعا پروسه دپرس کننده ای هستش ادم باید اعصاب فولادی داشته باشه واسه دونه دونه مسالش . به هر حال ممنونم از اینکه جواب منو دادید(2014-04-30 ساعت 02:56)maryampourjafari نوشته: من توی آمریکا شغل ندارم و مالیات پرداخت نکرده اگه خودم اسپانسر اصلی باشم با در امد صفر می تونم یه جوینت اسپانسر داشته باشم ایا این مشکل منو رو حل میکنه . خواهش میکنم یکی جواب بده
دوست عزیز شما به عنوان اسپانسر اصلی باید فرم ها رو پر کنین و درآمدتون رو صفر بزنین و از یک جوینت اسپانسر استفاده کنین.هیچ مشکلی نیست و تنها راهش هم همینه.
همسر من سیتیزن هستش اما از 15 سالگی ایران بوده در آمدی نداشته تو آمریکا می خواستم بپرسم به عنوان اسپانسر آیا باید بره یه مدت آمریکا زندگی کنه تا اسپانسر به حساب بیاد و دیگه اینکه می تونه ایران باشه در آمدش صفر بزنه و یکی از دوستان غیر فامیل کو اسپانسر بشه چون فامیلی ندازیم اونجا و یک دوستی داریم که سیتیزن هستش و در آمدش بالاتر از حد تعیین شده هستش و ساکن آمریکا هست .
کو اسپانیر نیازی نیست از بستگانتان باشد..