2015-07-02 ساعت 19:25
(2015-07-02 ساعت 19:19)amirabas1 نوشته:(2015-07-02 ساعت 19:11)AliReza.Sh نوشته:ممنون دوست عزیز، ایشالا شما و بقیه دوستان هم یکضرب بگیرید(2015-07-02 ساعت 16:33)amirabas1 نوشته: سلام من امروز ۲ جولای رفتم مصاحبه و یکضرب گرفتمدوست عزیز. ویزای یکضرب مبارک تون باشه. امیدوارم آینده زیباتون رو با تلاش پر رنگ تر کنید. شاد و پاینده باشید.
در مورد سیستم صدور ویزا پرسیدم و آفیسر گفت که درست شده و همون ۳ تا ۵ روز طول میکشه
سوالاش خیلی ساده بود اول که انگشت نگاری کرد و قسم خوردیم
بعد پرسید مدرکت چیه و چه سالی فارغ التحصیل شدی که من حتی سال دقیق رو یادم نبود گفتم فکر میکنم ۲۰۱۱ گفت حله
گفت چیکار میکنی گفتم استرالیا تو فلان شرکت کار میکنم، با یه ذوق خاصی پرسید سیدنی؟ گفتم نه ملبورن!
بعد گفت حله دیگه برو سه روز دیگه ویزا دستته
منم در یک حرکت خیلی ضایع و ایرانی وار ناشی از عدم اعتماد پرسیدم دیگه ۱۰ روز نمیشه؟ گفت نه!!!
راستی یه چیزی که من جایی ندیدم و دم در ورودی ازم خواستن نام هتل یا تلفن محل اقامت در ترکیه هست که من چون هتل نیستم و شماره تو موبایلم بود و موبایل رو نمیشه داخل سفارت برد ندادم بهشون!! البته گفتن چیز زیاد مهمی نیست و برای موارد ضروریه که احتمال رخ دادنش خیلی کمه
(2015-07-02 ساعت 16:36)amirabas1 نوشته: یه سوالفکر میکنم همون CEAC هر زمان که ویزاتون صادر بشه به ISSUED تغییر پیدا کنه.
الان که منتظر صدور ویزا هستیم باید چه سایتی رو چک کنیم؟
من دارم همون visa info رو چک میکنم ولی اطلاعات به درد بخوری توش نیست
به جاش میگه وقت نگرفتی بیا وقت بگیر
سلامت باشید.
آمین ...

راستی، من با اجازه تون خبر ویزا گرفتن تون رو در تاپیک "کلیرنس برندگان 2015" هم اعلام کردم چون اونجا غوغایی به پاست و همه برای ویزا گرفتن ها تبریک و شادباش میگن.
امیدوارم در مراحل زندگی تون موفق باشید.
[font=Courier]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری[/font]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font][font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری[/font]