(2015-07-02 ساعت 09:23)لطف اله نوشته: سلام دوستان ...برنده لاتاری ۲۰۱۶ هستم ..خانم هستم برنده اصلی وشوهرم ودخترم زیر مجموعم شماره کیسم حدود 6300 هست ..دوستان دختر خواهرم کانادا برام فرم 260 را پر کرده و سابمیت کرده من لیسانس دارم نمیدونسته تمام سالها راباید بنویسه فقط آخرین مدرک تحصیلیم که لیسانس هست را وارد فرم کرده ..دیپلم وپیش دانشگاهی رانزده ...زنگ زدم پاریز تروال گفت قاعدتا باید میزدی ولی اگه فرمتا آنلاک کنی ممکنه مصاحبت عقب بیوفته با وجود کیس نامبرت که بالا هست وممکنه بهت ویزا نرسه .فرمتا آنلاک نکن وفقط دیپلم وپیش دانشگاهیتا ترجمه کن وحتما روز مصاحبه با خودت ببر....بچه های با تجربه خواهشا بهم میشه جواب بدید ...با وجودی که خودم برنده اصلی هستم ممکنه چون آخرین مدرک تحصیلیما (لیسانس )هست را فقط داخل فرم وارد کرده احتمال هست به خاطر این مساله ردم کنند ...من فرمها را دو ماه پیش دختر خواهرم برام سابمیت کرده ...اگه بخوام آنلاک کنم فاجعه میشه ...لطفا اگه میشه به سوالم جواب بدید ....معذرت میخوام سوالما در یه تایپک دیگه مطرح کردم و دوستان عزیز هم بهم جواب دادن...ولی اگه لطف کنید ومنا از نگرانی با قطعیت در بیارید ممنونتون میشمممم.....با آرزوی بهترین ها برای همه بچه های مهاجر سرا و به امید روزهای خوب وباز به امید ویزای یک ضرب برای همه دوستان
سلام
راجع به سوالتون باید بگم اگه بعد از اینکه کیستون کارنت بشه و یا نزدیک به کارنت شدن، درخواست آنلاک بدین ممکنه تاریخ مصاحبتون به تعویق بیفته. اما با توجه به کیس نامبرتون (که مشابه من هستش) تاریخ مصاحبه شما حدودا جولای سال دیگه هستش، یعنی یک سال دیگه!!! پس دلیلی نداره آنلاک کردن فرم بخواد تاخیری توی روند رسیدگی به پروندتون بوجود بیاره و یا تاثیری توی تاریخ مصاحبتون داشته باشه.
معمولا کسایی که کیس نامبرشون پایینه تا حدامکان نباید فرمشون رو آنلاک کنن ولی اگه ایراد جدی توی فرم داشتن اگر درخواست آنلاک هم بدن نهایتا با یکی دوماه تاخیر به مصاحبه دعوت میشن و زمین به آسمون نمیاد چون فرصتشون محدود نیست و کیس نامبرشون پایینه.
موفق باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13