کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-07-05 ساعت 11:05)pmoudi نوشته:  
(2015-07-04 ساعت 19:10)sasanoush نوشته:  
(2015-07-04 ساعت 12:35)pmoudi نوشته:  
(2015-07-04 ساعت 09:13)Av...a نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 14:03)amohammadi348 نوشته:  سلام و تبریک به همه دوستان
ما مصاحبمون آنکارا بود و خوشحال می شم اگر بتونم کمکی بکنم.

موفق باشید.

سلام و عرض تبریک و تهنیت و امید موفقیت بسیار
من دیروز نامه وقت سفارتم رو دریافت کردم. امروز دیدم دوستان در سایت نوشته اند اصل مدارک با پست به آنکارا ارسال شود. میشه در این مورد راهنمایی کنید؟ ضمن اینکه در خود سایت لاتاری علاوه بر مدرک تحصیلی یا کاری و شناسنامه گواهی پلیس هم خواسته. میشه در این مورد هم توضیحی بدید؟
راستش من خیلی استرس دارم. اگه وقت دارید میشه پروسه کاریش رو برای من هم توضیح بدید؟ الان یک آژانس مسافرتی پیدا کردم جزو خدماتش وقت معایته رو تعیین میکنه و جواب رو میده. توی خود سایت سفارت ترکیه و لاتاری نوشته باید محل دریافت گذرنامه را تعیین کنیم. میدونم وقتتون رو میگیرم ولی میشه خواهش کنم توضیحی درباره ترتیب روند این پروسه بدین؟ اصل مدارک یعنی همه مدارک تحصیلی و شناسنامه و ترجمه هاش رو باید دی اچ ال کنم؟
ممنون میشم از راهنماییتون

سلام
من هم مصاحبه ام آنکارا بود،‌حدود ۲ ماه پیش...
ببینید یک سری از ترجمه‌هایی که انجام دادین رو باید برای سفارت پست کنین، طوری که 15 روز قبل از مصاحبه به سفارت برسه... (با پست DHL سه یا نهایتا چهار روزه می‌رسه) ... بعضی‌ها از ترجمه‌های رسمی کپی می‌گیرن و می‌فرستن... ولی من دو نسخه ترجمه رسمی گرفتم، یک نسخه رو فرستادم و یک سری رو هم با خودم بردم که اصلا ازم نخواستن...
گواهی عدم سو پیشینه ایران مورد قبولشون نیست، پس نمی‌خوان... مگر اینکه تو یه کشور دیگه زندگی کرده باشین که از اونجا باید بگیرین...
محل دریافت پاسپورت رو هم (که یکی از ادارات پست هست) باید تعیین کنین و مدرکش رو جزو مدارکتون بذارین. (که البته به صورت اینترنتی انجام می‌شه و کار نهایتا ۱۰ دقیقه است)
وقت دکتر رو هم که از سایت دکتر اونگان بگیرین... نیازی نیست بابتش پول به جایی بدین... تو خود سایت هم راهنماییتون می‌کنه...
آدرس سایت هم که اینه: http://www.doctorun.com/en
اگه کمک دیگه‌ای لازم داشتین خبرم کنین...
با سلام میشه لطفا در مورد چگونه با پست تماس گرفتن ویا ایمیل زدن یه توضیحی بدید با تشکر ضمنا پس برای سفارت یه سری ترجمه کافی است واصل ترجمه رو بفرستیم یا کپی آنهارا .

سلام
در مورد تماس با پست نمی‌دونم والا... تا الان این کارو نکردم... اصلا برای چی لازمه؟؟
قبلا هم اشاره کردم من دو سری ترجمه گرفته بودم که یه سریش رو پست کردم و روز مصاحبه همونا تو پروندم بود و دیگه سری دوم رو ازم نخواست.
ولی دوستانی رو هم دیدم که کپی ترجمه ها رو پست کردن و روز مصاحبه اصل ترجمه ها رو تحویل دادن به سفارت...
هر جور خودتون صلاح می‌دونین...
من می‌گم دو سری بگیرین که شکی هم توش نباشه... (نسخه دوم ترجمه هزینه خیلی زیادی نداره...)

راستی من با این که کپی ترجمه ها رو با خودم برده بودم هر وقت کارمنده میگفت فلان ترجمه رو بده میگفتم اصلش تو پرونده هست
اونم نگاه میکرد و اصلش رو از همون جا برمیداشت، کلا سری دوم اهمیت خاصی نداره و صرفا به دلیل تنبلی اون کارمند با خودمون میبریم!!
اما منم اگه قرار باشه یه بار دیگه مراحل رو طی کنم باز هم یه سری کامل مدارک با خودم میبرم، کار از محکم کاری عیب نمیکنه
تشکر کنندگان: AliReza.Sh

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط amirabas1 - 2015-07-05 ساعت 12:46

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان