2015-07-06 ساعت 00:53
(2015-07-05 ساعت 23:17)محمد. نوشته: سلام . با تشکر از همگی دوستان من در f4 هستم و جولای 2005 برامون اقدام شده . ولی یه چیزی به نظرم مشکوک میرسه و اون این مساله است که از اون زمان تا حالا فقط برای ما ۲ نامه اومده به این مضمون : اول که برامون اقدام شد یه نامه اومد از اداره مهاجرت که در اول اگوست 2005 درخواست به اداره مهاجرت رسیده است و در همین نامه یه کیس نامبر هم وجود داره که با wac شروع میشه . نامه دوم مربوط به زمانی است که درخواست کننده ما در آمریکا تغییر منزل داد و آدرس جدیدش رو برای اداره مهاجرت فرستاد و اونها طی این نامه گفتند که change addrese رو دریافت کرده اند . دیگه هیچی نه نامه ای نه ایمیلی و ... برای ما ارسال نشده !!! از دوستانی که این پست رو می بینند خواهش میکنم که من رو از نظراتشون مطلع کنند . متشکرمبا سلام
این مورد اصلا" غیرعادی نیست و روال بر این است که بعد از اعلام وصول درخواست مهاجرت و اعلام کیس نامبر فوق الذکر تنها مکاتبات فیمابین در خصوص تغییر ادرس فیزیکی وایمیل می باشد تا چند ماه به کارنت شدن کیس که در مورد شما با سرعت فعلی ویزا بولتن حدود دو تا دوسال و نیم دیگر می باشد.
با احترام