2015-07-06 ساعت 10:19
(2015-07-05 ساعت 23:30)ali.bornaa نوشته: سلام دوستان
یکی راهنمایی کنه خواهشا
من در حال حاضر با ویزای دانشجویی در آمریکا هستم چند تا سوال دارم
۱- بعد از سابمیت کردن فرم 260 باید چی کار کنم؟
۲- برای اینترویئ باید چی کار کنم؟ کیس نامبرم خیلی خوب نیست (59xx)
۳- واکسنهارو باید کجا بزنم؟
اگه میشه راهنمایی کنید خیلی نگرانم
اولا كه خيلي خيلي تبريك ميگم.شما خيلي از راه رو رفتي و قاعدتا و اميدوارم هيچ مشكلي هم نداشته باشي و ويزاي يه ضرب بگيري به قول دوستان

من نميدونم شما كنسولگريتون رو كجا بايد بزنيد ولي ادامه روند كار مثل ما خواهد بود. يعني صبر ميكني تا كارنت بشي و مصاحبه و ... واكسن ها رو شما بايد زده باشي مگه موقع ويزا ازتون نخواستن؟ چون يادمه خواهرم كه ويزاي دانشجويي خواست بگيره واكسن زد. در مورد كيس نامبر هم با توجه به سالهاي قبل كه من متوجه شدم بالاتر از اين هم بهشون ويزا رسيده و جاي نگراني انشااله براي هيچ كدوم از ٢٠١٦ ها نباشه و قاعدتا شما مرحلهدكليرنس رو نخواهي داشت چون يه بار گذروندي ديگه.
اگر لطف كنيد و همه مراحل كارتون رو تو تاپيكهاي مختلف عنوان كنيد تا براي افراد مشابه در آينده سابقه و تجربه تون بمونه خيلي عالي ميشه
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
سفرنامه آنکارا