2015-07-07 ساعت 04:02
(2015-07-07 ساعت 03:33)آیداا نوشته:(2015-07-03 ساعت 15:57)omid man نوشته:(2015-07-03 ساعت 14:55)طاها99 نوشته: دوستان در اولین ورود به فرودگاه آمریکا زمانی که کارهای مهاجرتی انجام میشه چه سوالاتی معمولا پرسیده میشه؟
میپرسن که پیش چه کسی میرین؟چکارتونمیشه؟ادرس دقیقتون؟و در مورد کارتون ؟و اینکه به کدوم کشورها رفتین؟
(2015-07-06 ساعت 16:49)آیداا نوشته:دوستانی که گرین کارتو گرفتن ،ایا داخل صندوق پست می ندازند یا باید خودشون حضور داشته باشند و تحویل بگیرند(2014-10-11 ساعت 09:19)samirakn نوشته: سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستانسلام منم همین سوال رو دارم باید حتما قبل از ۶ ماه وارد آمریکا بشیم اگر ۱ ماه بمونیم و دوباره برگردیم مشگلی پیش نمیاد
۱.می خواستم بدونم که بعد از این که خدا خواست و ویزای ما رو دادند، ما ۶ ماه فرصت داریم که به آمریکا سفر کنیم، درسته؟
۲. پس از اولین سفر و بازگشت به ايران ، خروج ما نباید از ۶ ماه بیشتر باشه، درسته?
۳. تو صفحه دوم تاپيک۲۰۱۴ با همین عنوان نوشته که:
"یک تصحیح کوچیک: بعد از سفر اول تا یک سال می شه خارج از آمریکا موند. اما بعد از اون باید همون قانون شش ماه رو رعایت کرد. اونها متوجه هستند که آدم تازه مهاجر طول می کشه که همه کارهاش رو ردیف کنه"
پس چرا میگن اولین خروج نباید بیش تر از ۶ ماه باشه؟
دقيقا اينا سؤال اي منم هست به اضافه اينكه كاراي فرودگاه معمولا چقدر طول ميكشه؟ من مقصدم فلوريداست ، يه توقف تو فرودگاه فيلادلفيا دارم ( حدود 2.5 ساعت) ، به نظرتون كافي هست براي كاراي ادارى ورود؟ ممنون ميشم جواب بدين.