(2015-07-08 ساعت 04:52)hoorshid نوشته:به سایت دانشگاه یا کالجی که می خواین برین مراجعه کنین و برنامه کاری شون را ببینید. معمولا در کالجها باید قبل از اولین روز کلاسها وارد این ایالت شده باشید اما دانشگاهها قوانین مختلفی دارند. مثلا california state university ها با اینکه کلاسها از اگوست شروع میشه ملاک residency برای ترم پاییزشون 20 سپتامبر است(2015-07-08 ساعت 03:27)zhila1393 نوشته:اگر میخواین برین کالج و دانشگاه 15 آگوست دیره!(2015-07-08 ساعت 01:00)atriana نوشته:(2015-07-07 ساعت 22:27)zhila1393 نوشته: من دیروز شنیدم که برای ورود به کالج آمریکا و دریافت کمک های دولتی باید یکسال از زمان ورود به آمریکا گذشته باشه و چون دانشگاه ها اخر اگوست باز میشه اگه سپتامبر دارد شیم یک و نیم سال باید صبر کرد ! ایا دوستان اطلاعی از این مطلب دارن ? زمان ورود مهمه یا گرفتن سوشال ?بله درست شنیدید. معمولا کالج های اواخر اگوست کلاسهاشون شروع میشه و شما باید قبل از شروع کلاسها وارد شده باشید. به محض ورودتون حساب بانکی باز کنید و برای گرفتن گواهینامه و یا کارت شناسایی اقدام کنید. زمان ورود مهمه و البته باید بتونید اثبات کنید. من برای دانشگاه اقدام کردم و تاریخ صدور گرین کارتم را به عنوان تاریخ ورود پذیرفتن .
ممنون دوست عزیز از پاسختون' با این حساب به نظر شما ما برای چه زمانی خوبه برسیم که این فرصت رو از دست ندیم ? مثلا ۱۵ اگوست دیره ??
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه