2015-07-08 ساعت 17:48
(2015-07-08 ساعت 16:37)qazaleh نوشته:خواهش میکنم.بله...برای اینطور گفته میشه که حضور همسر در امریکا موقع مصاحبه لازمه و نسبت به این قضیه حساس هستند.بهتره ریسک نکنید و ایشالا دیدار همسرتون رو به امریکا موکول کنین[emoji4](2015-07-08 ساعت 09:29)negin26 نوشته:سلام نگین جان.خیلی سپاسگزارم از پاسختون. من یه سوال دیگه هم داشتم از خدمتتون. اینکه من شنیدم زمان مصاحبه وقتی من آنکارا هستم همسرم باید آمریکا باشه. واقعن اینطوریه؟(2015-07-08 ساعت 01:46)qazaleh نوشته: سلام دوستان. من کیس f2a هستم. اپریل ۲۰۱۵ برام یه ایمیل اومد که مدارکم تو nvc کامله و باید منتظر وقت مصاحبه بمونم.سفارت هم آنکاراست. از اون زمان تا حالا نه از جایی ایمیلی دریافت کردم و نه خودم اقدامی کردم بره گرفتن وقت. visa bulletin رو هم چک کردم و الان یک ماه دیگه مونده که به ما برسه.سلام.چون شما کیس ازدواج با دارنده گرین کارت هستین وقت مصاحبه بهتون اعلام میشه وقتی که کارنت بشین.با توجه به اینکه میفرمایید یه ماه دیگه کارنت میشین جای نگرانی نیست.اگر مدارکتون کامل باشه بزودی نامه مصاحبتون میرسه.موفق باشین
از اون جایی که بعد از اون ایمیل دیگه ایمیلی برام نیومده والان تو یک سری از پست ها خوندم که برای آنکارا خودمون باید اقدام کنیم یک مقدار نگران شدم. می شه من رو راهنمایی کنید که الان باید چکار کنم؟ و اینکه اگه بخوام برم وضغیتم رو چک کنم کیس نامبرم رو تو چه سایتی باید بزنم؟