(2015-07-08 ساعت 16:12)mrb نوشته:اصل مدارک لازمه انها را با ترجمه ها چک میکنن و تایید دادگستری و خارجه هر دو لازمه(2015-07-08 ساعت 15:13)montazerf4 نوشته:دوستان با سلام(2015-07-08 ساعت 12:18)KingNothing نوشته: دوستان،
من سوالی در مورد روز مصاحبه دارم و مدارکی که لازمه برای F2B
با توجه به اینکه اسپانسر مالی در آمریکاست و قاعدتا مدارک تکس ریترن و همه اریجینال دست خودشه، و من دسترسی به مدارکی مثل اصل شناسنامه پدرم ندارم، دقیقا چه چیزهایی رو باید ببرم. میدونم که توی چک لیست میگن چه مدارکی لازمه. ولی اینجا دیدم بعضی ها نوشتند که به چک لیست کاری ندارند و اصل بعضی مدارک رو میخوان.
آیا اصل شناسنامه پدر، اصل مدارک تکس ریترن؛ و امثال اون لازمه؟؟
اگر کسی تجربه ای داره لطفا اینجا یکمی بیشتر توضیح بده...
ممنونم
از ما چيزي بيشتر از اوني كه تو نامه گفته بودن نخواستن
برای مصاحبه لازمه ترجمه مدارک به تایید دادگستری و وزارت امور
خارجه برسه . ممنون
(2015-07-08 ساعت 21:07)ghzaryab نوشته:(2015-07-08 ساعت 16:12)mrb نوشته:اصل مدارک لازمه انها را با ترجمه ها چک میکنن و تایید دادگستری و خارجه هر دو لازمه(2015-07-08 ساعت 15:13)montazerf4 نوشته:دوستان با سلام(2015-07-08 ساعت 12:18)KingNothing نوشته: دوستان،
من سوالی در مورد روز مصاحبه دارم و مدارکی که لازمه برای F2B
با توجه به اینکه اسپانسر مالی در آمریکاست و قاعدتا مدارک تکس ریترن و همه اریجینال دست خودشه، و من دسترسی به مدارکی مثل اصل شناسنامه پدرم ندارم، دقیقا چه چیزهایی رو باید ببرم. میدونم که توی چک لیست میگن چه مدارکی لازمه. ولی اینجا دیدم بعضی ها نوشتند که به چک لیست کاری ندارند و اصل بعضی مدارک رو میخوان.
آیا اصل شناسنامه پدر، اصل مدارک تکس ریترن؛ و امثال اون لازمه؟؟
اگر کسی تجربه ای داره لطفا اینجا یکمی بیشتر توضیح بده...
ممنونم
از ما چيزي بيشتر از اوني كه تو نامه گفته بودن نخواستن
برای مصاحبه لازمه ترجمه مدارک به تایید دادگستری و وزارت امور
خارجه برسه . ممنون
البته فقط مدارک خواسته شده را میخواهند