کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
(2015-07-10 ساعت 08:34)rezasadeghi نوشته:  واسه من سواله !!
اینکه اعلام نمیکنن چه معنی میتونه داشته باشه ؟؟!!؟
یعنی هنوز به اجماع نرسیدن که چه عددی اعلام کنن و دارن برسی میکنن ؟؟
یا میخوان مارو حرص بدن ؟؟

--> به امید ویزای یکضرب <--

رضا جان سلام
به نظرم همه رفتن راهپیمایی امروز اینجا خلوته Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
تا اونجایی که من از کیس های دوستان دیدم به احتمال قریب به یقیین تمام ایرانی ها کارنت میشن ، اما میمونه بیشینه ی اعلام که این عدد میتونه بسیار سرنوشت ساز باشه ، کاش میدونستیم شماره کیس آخرین ایرانی چنده که تا همونجا دعا میکردیم ، میترسم تو یه مثبت منفی اشتباه کنیم یهو 4000 هزار نفر کارنت بشن SmileSmile
به نظرم دوستان شماره کیس نامبرهاشون رو اعلام کنن ( تا 100 گان ) بعدش بریم واسه ی یه تحلیل جامع ، اول ببینیم خودمون با خودمون چند چندیم بعد بررسی کنیم ببینیم تا چه عددی دقیق کارنت بشه خوبه و بعد با تعداد ویزاهای گرفته شده و کلیرنسی ها یه مقایسه ای کنیم تا ببینیم واقع بینانه قراره که چه شود .
من که مطمئنم همتون انشالله ویزا رو میگیرید ، تازه چون استرستون بیشتره مزه اون هم بیشتره
اگر دوستان تمایل داشتن برای اینکه بشود به یک جمع بندی کامل و واقعی رسید کیس نامبرهاشون رو اعلام کنند تا تحلیل رو شروع کنیم
البته اگر یکی از دوستان حالش رو داشته باشه میتونه از تو امضای افراد باقیمونده تو تاپیک این اطلاعات رو جمع کنه ، من چون میخوام برم راهپیمایی فعلا وقت ندارم Big GrinBig GrinCoolCool عینکم زدم چشمام اذیت نشه
اگر هم زود برگشتم خودم آمار رو در میارم
موفق باشید
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، AliReza.Sh ، bahar101

پیام‌های این موضوع
RE: بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها - توسط Aghaman - 2015-07-10 ساعت 08:49

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان