2015-07-10 ساعت 20:52
(2015-07-10 ساعت 20:47)رضا2015 نوشته: والا چي بگم كي سي سي امسال اينقدر مشكل داشت كه نگو
من فكر كنم تصميم گرفتن مشكل نامه دوم رو كه توي سري اخر پيش اومد رو درست كنن اساسي
يكم نگران شدم اول به دوستان بالاي 7650 نميدونم چي بگم اميدوارم واقعا اشتباه كرده باشن چون قبلا هم سوتي داده بودن
نگراني دوم من اينه كن ويزاي اسيا رو تقسيم كنن دوباره به افريقا و اروپا
بايد فايل سيس سال پيش و امسال رو ببينم كه مصر چند تا ويزا برداشته كه الان كات اف رو برداشتن .
امشب خيلي خودتون رو ناراحت نكنيد ،
يا علي
حالا نمیشد مشکل نامه ی اصلی رو از ابتدای کارنت 2016 تصحیح کنن!! والا.
رضا جون، بچه هایی که در انتظار کارنت شدن بودن و هیچ اتفاقی واسشون نیوفتاد الان در شرایطی نیستن که بتونن نظر کارشناسی بدن واقعاً !!
فقط همونطوری که گفتم به نظر میرسه باید ارتباط معناداری بین برداشتن کات آف مصر و تغییر نکردن عدد نهایی آسیا باشه.
من یه مقایسه سطحی بین اعداد بولتن سالهای قبل و الان کردم. واقعاً اگه همین عدد باشه خیلی نوبره و شانس ماست که به تاریخ بپیوندیم و داستانی بشیم واسه تعریف کردن برندگان لاتاری سالهای آینده ...
[font=Courier]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری[/font]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font][font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری[/font]