2015-07-11 ساعت 01:41
(2015-07-11 ساعت 01:35)Manowroozi نوشته: با سلام
من توی این یک سال به نظر میاد فعال نبودم ولی هر روز میومدم اینجا سر میزدم و پستارو می خوندم. کیس نامبر خودم 82XX بود و تقریباً از چند ماه پیش حس کردم که احتمال داره کارنت نشم. حالا که دیگه مطمئن شدم. واقعا سخت! هر جا رو که نگاه می کنم یادم به روزایی میفته که می نشستم و ساعت ها فکر می کردم که اگه سفارت رفتم و ازم این سوالو پرسیدن چی جواب بدم و اگه اون سوالو پرسیدم چی بگم! یعنی همه چی به همین راحتی تموم شد؟! حتی قسمت نشد بریم سفارت آمریکا رو ببینیم! دوستان، باید قبول کنیم که همه چی تموم شده ولی زندگی تموم نشده! کسانی مثل خودم که به فکر مهاجرت هستن محکم تر از قبل به راهشون ادامه بدن. در عین حال اگر احساس می کنید نامه فرستادن باعث میشه احساس بهتری داشته باشید (چون آدم حداقل حس میکنه داری یه کاری میکنه) من یه متن آماده کردم:
Dear Sir or Madam,
My name is and I have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year ۲۰۱۵, with the case number 2015ASXXXX. I have informed that the final cut-off for the DV-۲۰۱۵ is 7650 for Asia. According to this information I will not be considered anymore for any further processing. I hope you understand how hard is this for me and other selectees with case numbers higher than the cut-off number, that have passed more than a year with hope and excitement. In this regard, I would really appreciate if you kindly reconsider your final cut-off number or at least prepare a waiting list and invite us if any free appointment is appeared.
Sincerely Yours,
دوستان صاحب نظر دیگه هم در مورد این متن نظر بدن. ایشالا که همیشه موفق باشید. [/align]
از I have informed بفرستیم پاراگراف اول که مشخصات فردیه با فرمت کی سی سی قبل شروع متن dear بیاد بهتره.
شماره کیس:2015AS8XXX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر > ارسال فرمهای سری اول:jun