کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2010-07-17 ساعت 18:02)Donkey chance نوشته:  سلام
من همه این تایپیک و تایپیک مربوط به DSP122 رو خوندم حالا چند صد تا سئوال دارم که ممنون میشم یکم زودتر جوابمو بدین چون دیگه الان فکر کنم خیلی دیر شده واسه من.
1. تو تایپیک ها خوندم که هرچی زودتر این فرم ها رو بدی شانست بیشتر میشه. راست میگن؟ یعنی الان من دیگه کارم تمومه؟ من مرده ام؟
2. در مورد امضا ها برام سئوال پیش اومده، یه جا نوشتین امضا یعنی اسم و فامیلیمونو به انگلیسی بنویسیم و باید با پاسپورت یکی باشه. این یعنی امضاء خودم رو نکنم و فقط اسم و فامیلمو بنویسم؟ یعنی کسی در بلاد کفر از این امضاء قشنگا که ما میکنیم نداره؟ من امضامو دوست دارم همین باشه، اما از طرفی هم جای کمی واسه این مدل امضا ها گذاشتن ، چی کار کنم حالا بنظر شما؟ (پاسپورتم ندارم)
3. قسمت 12 فرم که شغل خواسته من دانشجو هستم بزنم STUDENT ؟ یا N/A یا بیکار؟
4. کلا چون من مجردم و کاری هم نداشتم که طولانی مدت و تمام وقت باشه خیلی از فیلد های فرم خالی میمونه مثل 14تا 17 و 29 و31 و32 و 37 همه این ها رو جلوش N/A باید بنویسم ؟ و قسمت 32 که گفته در امریکا می خواهید چکار کنید؟ اون رو هم چون نمی دونم فعلا مشکلی نداره N/A بنویسم؟
5 . در فرم DSP122 هم سوال 7 اونجا هایی که خالی می مونه N/A بزنم یا خالی باشه؟(این سئوال میدونم باید در تایپیک مربوط به 122 پرسیده می شد اما اینجا می گم که یهو جوابمو بدین دیگه) کلاً سئوالاتی که جوابشون NO هست مثل MILITARY SERVICE (سئوال 34 ) در توضیحاتی که در ادامه در صورت مثبت بودن جواب باید می دادیم، من باید بزنم N/A یا خالی باشن؟
6. در مورد سئوال 43 هم که گفته کی کمکتون کرده ، توی صفحه قبل یکی گفته بود اونا دوست دارن شما بگین خودتون پر کردین! من خانوادم کمکم کردن و مثلاً زن داداشم، حالا یعنی دروغ بنویسم؟ با توجه به اینکه توی بخش زبان هایی که بلدیم و صحبت می کنیم من فقط فارسی و زدم؟
7. من رشته ام بهداشت محیط هستش که در مقطع فوق مهندسی محسوب میشه و به تازگی لیسانسش هم مهندسی شده با توجه به اینکه دانشگاه من علوم پزشکی هست کلمه مهندسی و باید اضافه کنم به مدرکم یا ساینس و اصلاً چه اهمیتی داره ؟
ممنون میشم کمک بفرمایید

سلام
6- واقعیت اینست که همه ما از مهاجر سرا کمک گرفتیم برای پر کردن فرم ها. بهتره بنویسیم از وبسایت مهاجر سرا کمک گرفتیم.

7- اگر مدرک رو دادین ترجمه از روی ترجمه بنویسید. اگر نه، فکر کنم همون بهداشت محیط بنویسید بهتره. فکر کنم میشه H.S.E
یادتون باشه رشته های فنی طبق تجربه ممکنه کلیرنس یک کم طولانی تر بشه. (رفرنس: نتیجه گیری تجربی تاپیک کلیرنس 2010)
lموفق باشید
تشکر کنندگان: Donkey chance ، ravian

پیام‌های این موضوع
تاره وارد - توسط sepeiman - 2010-05-25 ساعت 23:33
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230 - توسط User - 2010-07-18 ساعت 00:24
RE: سوالات مطرح شده برندگان 2011 - توسط seravin - 2010-05-24 ساعت 18:26

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان