2015-07-12 ساعت 19:06
(2015-07-12 ساعت 18:20)rezahoorjandi نوشته: [quote='Farnood1234' pid='636041' dateline='1436696009']نه. من به uscis ايميل زدم. به هر سه تا ايميلي كه ازش داشتم. اما به اين آدرسي هم كه شما گذاشتيد الان يك فوروارد ميكنم. اتفاقاً فايل اكسلي كه دوستمون شماره گذاري و هايلايت كرده بود هم ضميمه كردم. چون خيلي دليل مستند خوبي بود كه از ٣٠ مارچ تا حالا فايلشون روي اول سپتامبر مونده
[quote='bobo_ir' pid='635995' dateline='1436688885']
Shahabpk :
سلام به همه
دوستانی که پرونده هاشون طول میکشه تا اپروو بشه. خصوصا ورمونت! حتما یک چیزی کم داره! بشینین یکبار با دقت هر چی فرستادین را چک کنین. اگه لازم شد کپی مدارک یا حتی فرم 130 را هم از اول پر کنید بفرستید. اگر همه چی کامل هست زنگ بزنید (بتیشنر خودش) بهشون و هر چی دلتون خواست بگید! نترس اون با من! .....
Farnood1234 :
دوست عزيز. شما ديگه چرا اين حرف را ميزنيد؟ سفيد و سياه .....؟؟؟؟!!!!!!!
سايتشون را كه نگاه كنيد ميبينيد كه تا اول سپتامبر٢٠١٤ را بررسي كردند يعني هنوز نوبت اكتبر. نوامبر نرسيده كه بررسي كنه كه مثلا ً مدارك ما كسري داشته باشه.
من به uscis هم ايميل زدم. گفت تا زمان كارنت شما خيلي ديگه مونده و جاي نگراني نيست. به nvc هم ايميل زدم....
[
فرنود خانم به این آدرس ایمیل زدید؟ من هم ایمیل بزنم بلکه تکونی به خودشون بدهند. Vermont Service Center: vsc.ncscfollowup@dhs.gov
من به اين آدرس ها ايميل زدم
nvcinquiry@state.gov
usvisa@state.gov
LockboxSupport@uscis.dhs.gov
بالاخره يكي اش درسته و جواب ميده.
شما هم بعد از توضيحاتتون اون فايل اكسلي كه وضعيت پروسس مركز ورمونت را نشان ميده را ضميمه ايميل كنيد. من نوشتم مه ساير مراكز شما فرم i130 را ماكزيمم ٥ ماه پروسس ميكنند در حاليكه ورمونت الان ١٠ ماهه كه داكيومنت هاي ما را پروسس و اپروو نكرده. و من مايلم بدونم علت اين تاخير چيه ؟ و من چطور ميتونم پرونده ام را به مركز كاليفرنيا منتقل كنم. ؟
خلاصه امروز دوتا نامه زدم. يكي قبلي ، يكي هم اين فايل اكسل ورمونت را ضميمه كردم ف
جامانده از لاتاري ٢٠١٤- F2A- تاريخ PD: 3 nov 2014 - انتقال پرونده بدون اقدام ازمركز ورمونت به مركز كاليفرنيا در ٢٦ آگوست - دريافت پرونده در مركز كاليفرنيا ٨ سپتامبر - تاريخ اپروو ٢٨ سپتامبر -مصاحبه آنكارا- كامپليت فرم ٢٦٠ در تاريخ ٢٩ نوامبر ٢٠١٥ - دريافت ايميل كامپليت ١٧ دسامبر٢٠١٥- مصاحبه 7jun 2016-مجدد كليرنس -
23 sep دوخطي -
11oct o
١٣ اكتبر ٢٠١٦ دريافت نامه كلير
٢٠ اكتبر ايشود
23 sep دوخطي -
11oct o
١٣ اكتبر ٢٠١٦ دريافت نامه كلير
٢٠ اكتبر ايشود