کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-07-15 ساعت 22:47)sarasara1 نوشته:  جالبه یعنی هیچکی اینجا جواب سوال منو نمیدونه؟ سوالو دو صفحه پیش پرسیدم که اگه وسط کار ایر لاین عوض کنیم تکلیف بار چی میشه؟ وسط کار باید بارو تحویل بگیریم و باز تحویل بدیم؟ من با قطری میرم تا واشینگتن از اونجا با داخلی آمریکن میرم لوس آنجلس، بعد یه سوال دیگه هم دارم، دوستانی که اطلاعات موثق دارن من باید تو واشینگتن کارای مهاجرتیمو انجام بدم ولی آدرس پست گرین کارتو اینا رو میخوام بدم تو لوس آنجلس، این که تو یه جای دیگه کارای مهاجرت انجام دادم تو زمان رسیدن گرین کارتم تاثیر نداره؟

ببینید اگه خودتون دو بلیت مجزا بگیرید حتی از یک ایرلاین، اون موقع بار رو خودتون باید از پرواز اولی بگیرید و به دومی تحویل بدید، اما اگه بلیتی که می گیرید مثلا از لوفتانزا باشه اما با سه استاپ که دو قسمت آخر رو حتی ایرلاین های داخلی آمریکایی باشن، شما دیگه با بارتون کاری ندارید و در انتهای مسیر تحویل می گیرید، در این حالت حتی قوانین اون ایرلاین داخلی تابع قوانین لوفتانزا میشه، اما قسمت دوم سوالتون سوال منم هست و اگه کسی بتونه کمک کنه، ممنون میشم.
سه هزار و خورده ای، آنکارا، اول مارچ، آ-پی، بالاخره از شر 20 مارچ راحت شدیم! 1 جولای، خیره انشالله..Big Grin
تشکر کنندگان: sarasara1 ، areb1356 ، A_A ، Daneshjo ، rz59 ، jupiterx ، Alex 2014

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط kingaram - 2015-07-15 ساعت 23:06

کاربران در حال بازدید این موضوع: