farid43دوست عزیز من سفارت آنکارا انتخاب کردم وتغییرش ندادم چقدر هم پشیمونم ...چونن مهاجر سرا را که تایپکیش را مطالعه کردم نوشته بود در بیشتر بخشهاش دکتر اونگان خیلی سخت گیره برای انجام مدیکال وزورکی واکسن میزنه ...چون من دختر 6 ساله دارم خیلی نگرانم واکسن الکی بخوره...دز ضمن با وضعی که بولتن 2015 برا ماه جولای عدد 7650 را تغییر نداد من اصلا دیگه امیدی حتی به رفتن به مصاحبه ندارم چون بالاخره شماره کیس 6300 خیلی بالا هست ...به هر حال امیدوارم حداقل کارنت بشیم ...موفق باشید
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may