2015-07-16 ساعت 17:06
(2015-07-14 ساعت 12:05)Molan13 نوشته: سلام
وقت همگی بخیر
من 12 اگوست همراه خانواده (همسرم و دختر ۲ ساله م) میاییم دالاس. میخوام قبل از اومدن برای یک هفته تا ۱۰ روز جای موقتی برای موندن رزرو کنم. کل 200 صفحه این تاپیک رو خوندم. دوستان homestead و stedio6 رو پیشنهاد دادن. چند تا سوال داشتم که خیلی ممنون میشم اگر لطف کنید و جواب بدین
۱. معمولا دوستان تو سایت گفتن که اصلا نیاز نیست که قبل از اومدن رزرو کنم! موقع رسیدن به دالاس به راحتی میتونم جای خوبی رو پیدا کنم؟ با توجه به اینکه بچه کوچک دارم و اگوست دارم میام که احتمالا دانشجو مثل من زیاد میاد ... مورد دیگه اینکه تو سایت برای ۷ شب homestead از تاریخ 12 اگوست 652 دلار بود. ولی قیمتهایی که اینجا دوستان اشاره کردن پایینتر از این بود! حدود نصف این مبلغ. یعنی با چونه زدن میشه اینقدر تخفیف گرفت؟
۲. یک هفته برای پیدا کردن خونه کافیه؟
۳. من دانشجوی SMU هستم که تو University Park هست. آیا منطقی هست که خونه موقت یا اجاره ای رو تو Plano بگیرم. با فرض اینکه ماشین میگیرم و البته هزینه هم برام خیلی مهمه. جای دیگه ای هست که هم اجاره ش مناسب باشه و هم محله ش خوب باشه و به محل دانشگاه نزدیک باشه؟
خیلی ممنون و موفق باشد
با سلام .دوست عزیز شما معمولا طی یک هفته می تونید جای مناسبی پیدا کنید .البته معمولا اگه بیشتر هم جایی رو بگیرید زودتر بخواید تحویل بدید میشه .اگه دوست داشتید پیام خصوصی بدید تا جایی که بتونم کمکتون می کنم.سفر خوبی داشته باشید.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین