کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-07-17 ساعت 02:10)sarasara1 نوشته:  
(2015-07-16 ساعت 03:43)laleht نوشته:  
(2015-07-15 ساعت 22:47)sarasara1 نوشته:  جالبه یعنی هیچکی اینجا جواب سوال منو نمیدونه؟ سوالو دو صفحه پیش پرسیدم که اگه وسط کار ایر لاین عوض کنیم تکلیف بار چی میشه؟ وسط کار باید بارو تحویل بگیریم و باز تحویل بدیم؟ من با قطری میرم تا واشینگتن از اونجا با داخلی آمریکن میرم لوس آنجلس، بعد یه سوال دیگه هم دارم، دوستانی که اطلاعات موثق دارن من باید تو واشینگتن کارای مهاجرتیمو انجام بدم ولی آدرس پست گرین کارتو اینا رو میخوام بدم تو لوس آنجلس، این که تو یه جای دیگه کارای مهاجرت انجام دادم تو زمان رسیدن گرین کارتم تاثیر نداره؟

اگه سفرنامه منو میخوندی جوابتو میگرفتیBig Grin حالا دیدیTongue
کارت پرواز رو تا آخر قطری میده اما تو اولین فرودگاه ورود به آمریکا کارهای مهاجرتی که تموم شد میای بار رو تحویل میگیری به ایرلاین بعدی تحویل میدی ولی فقط تحویل هست نه توزین نه هیچی البته یکی از چمدونهای ما رو با وجودیکه قفل داشت باز کرده بودن و یه برگه توش بود که ما این چمدون رو باز کردیم ولی اصلا هیچی جابجا نشده بود حالا چطور نگاه کردن نفهمیدم Big Grin آفیسر میپرسه مقصد نهاییت مثلا فلان جاست و این آدرسی هست که میرین
و همین شما قرار نیست اونجا اقامت کنین و فقط پورت عبور هست نگران نباش عزیزم
به به لاله بانوی همیشه در صحنه،رسیدن به خیر، آقا ببخشید من سفر نامه تون رو ندیدم البته این یکی دو روز که دنبال کار بلیط بودم اصلا نگاه بقیه تاپیکا هم نمیکردم فقط صاف همینجا سوال و جواب، برای همینم ندیدم سفر نامتون رو البته خوب تازه هم اکراین شده مثکه، در هر صورت من پروازم رو گرفتم به لس آنجلس و یه استاپ ۳ ساعته تو هیوستن، از دفتر خود قطر ایرلاین هم پرسیدم و راجع به بار کاملا درست میگید باید تحویل بگیریم، این قضیه بار کاملا حل شد، فقط نگران زمان دریافت گرین کارتم که امیدوارم ۳۹ روز کافی باشه، حالا بهجت بانو که رسیدن ازشون میپرسم که هم یه خورده با فرودگاه هیوستن آشنا بشم که وقت کم نیارم هم ببینم چه قدره گرینشون به دستشون میرسه. به هر حال شاد باشید بانو ما رو هم از تجربیات با ارزشتون بی نسیب نگذارید
ايشالا بسلامتى عزيزم
راستش منم اميدوارم گرين كارت تا ماكزيمم ٤٠ روز بياد چون خودم تنها بايد يه سر برگردم ايران يه سرى كار ادارى دارم
فعلا تازه وارديم و تجربيات چندان با ارزشى نداريم Big Grin تو اين روزا تا سوشيال نامبر بياد داريم با محيط و قوانين و زندگى و ..... اينا آشنا ميشيم و تنها كسى كه داره كيف دنيا رو ميكنه پسرك هست كه عين خيالش نيست و فكر ميكنه مسافرت توريستى هر ساله هست و فقط مشغول خوش گذرونى هست Big Grin
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، areb1356 ، h_researcher ، rbrb-2015 ، Mahboy ، behjat ، babak12 ، sarasara1 ، hilda60 ، farrokh33 ، behdadK ، A_A ، Daneshjo ، jupiterx ، Alex 2014

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط laleht - 2015-07-17 ساعت 03:29

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان