کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-07-21 ساعت 01:19)Ali.karimi نوشته:  
(2015-07-20 ساعت 19:58)areb1356 نوشته:  
(2015-07-20 ساعت 18:24)Ali.karimi نوشته:  سلام به دوستان گلم و با تشکر فراوان از مدیر محترم و عزیز این تالار ،
دوستان عزیزم بعد از ۷ سال انتظار بلاخره نامه مصاحبه منم اومد،انشاله که هرچه زودتر هممون به خانواده هامون برسیم. چند سوال داشتم :
۱.من ۳ آگست مصاحبم هست،که روز دوشنبه میشه دوستانی که تجربه دارن لطفا راهنماییم کنین؟چند روز قبل اونجا باشم بهتره؟محل مصاحبم ابوظبی هست.و کتگوری f2b
۲.از دوستان کسی هم تاریخ هستیم؟
۳.کلا تجربیاتتون رو در باره سفر به دوبی بگین؟
۴.چه آژانس مسافرتی یا تور پیشنهاد میکنید؟
یک دنیا تشکر از همه دوستان و دست بوس همتونم
قربان شما علی
سلام دوست عزیز.
شما نگفتین که خودتون تنها هستین، با خانواده هستین، بچه دارین و ...؟
اگه خودتون تنها باشید (یا با همسرتون) شنبه اول وقت NMC (دوبی یا ابوظبی) تشریف ببرین، عصر یکشنبه جواب هاتون آمادست. اگه صبح یکشنبه هم تشریف ببرین مدیکال عصر می تونین جوابهاتون رو بگیرید (البته با شارژ هزینه اضافه)
اگه بچه همراهتونه (زیر 14 سال) باید ۵ روز قبل از مصاحبه تشریف ببرین مدیکال.
در ضمن مدیکال فقط روزهای جمعه انجام نمیشه (هر چند جمعه ها هم جواب ها رو میدن)
موفق باشی.

ممنونم من تنها هستم،به نظر شما شنبه دیر نیست؟من میخواستم سشنبه چهارشنبه برم مدیکال و عکس سه روز جلوتر نباید اونجا بود؟با پرواز الاتحاد میخوام برم ابوظبی هتل نزدیک سفارت؟چقدر فاصلست؟انشاله که یکضرب ویزا میگیرید
سلام. نه برای یک نفر ۲ روز کافیه. شما اگه می خواهید زودتر برین عصر پنجشبه هم برین خوبه. جوابتون عصر شنبه امادست.
هتل توی ابوظبی نزدیک سفارت زیاده. توی الی گشت سرچ کنین, هتل های اف خورده خوبی مثل روتانا المنهال, وای بای وان ویلج هست تا سفارت ۵ دقیقه با تاکسی راه هست. به nmc هم نزدیکه.
موفق باشین.
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
تشکر کنندگان: behdadK ، Ali.karimi ، Sepehr72

پیام‌های این موضوع
Re: RE: سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط areb1356 - 2015-07-21 ساعت 07:55

کاربران در حال بازدید این موضوع: