(2015-07-19 ساعت 17:14)اميربنيامين نوشته: سلام دوستان . من و همسرم به همراه ۲ فرزندم تصميم كرفتيم براي زندكي بياييم شهر هيوستون البته تا سال اينده از طريق تركيه ..ميشه لطف كنيد در مورد شرايط زندكي مثلا اجاره خونه ويلايي يا ابارتمان در مناطق خوب و متوسط به بالا ماهي جقدر ميشه و مناطق خوب براي تحصيل مقطع ابتدايي و راهنمايي و خريد خط و موبايل .خريد ماشين و در كل وضعيت اب و هوا حداكثرو حداقل دما وحداقل دستمزد جهت كار ساعتي جقدر هستش .خواهشا دوستاني كه از طريق تركيه اقامت اونجا رو كرفتن .بيشتر ما رو راهنمايي كنند .با تشكراگه کمی پست ها رو مرور می کردین حتما به جواب میرسیدین.
خونه برای 4 نفر 1200 با بالا.
آپارتمان 1000 به بالا.
مدرسه های خوب منطقه مموریال و کیتی.میگن فرندز وود هم خوبه.بچه مدرسه ای ندارم.فقط شنیده ها رو منتقل می کنم.
ماشین بی دردسر 6000 به بالا.ماشین نو هم حداقل 15 تا 18 تا.
موبایل هر خط 35 به بالا برای هر ماه.من پلن رو عرض کردم.گوشی هم حداقل 200 تا 300.
آب و هوا گرم و مرطوب همراه با بارندگی نسبتا زیاد.زمستون هم کمی سرد میشه اما کوتاه مدت.
حداقل دستمزد 7.25 برای استیت تگزاس.
به این پست خرده نگیرین لطفا.خیلی کلی گویی کردم تا این دوستمون یه اسکیل دستش بیاد.
موفق باشین.
(2015-07-18 ساعت 02:42)sansor1135 نوشته: سلام خدمت دوستان من دارم برای مهاجرت به هیوستون اقدام میکنم یک سری سوال اولیه دارم میخواستم اگه لطف کنید هر کسی که در یک سال گذشته اومده هیوستون و مخصوصا بچه داره می تونه یک شماره موبایل به ایمیل من بدهد من سوالاتم را ازش بپرسم قبلا ازتون خیلی متشکرم ایمیل من هست m.sanainejad@yahoo.comسوالاتون رو دونه دونه همینجا بپرسین.حتما جواب همه رو خواهید گرفت و دیگرون هم استفاده می کنن.
موفق باشین.