کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-07-23 ساعت 00:31)Miip نوشته:  با سلام
دوستان من کمتر از ۲ ماه پیش فرم های اولیه را ارسال کردم و امروز نامه دوم را دریافت کردم. آنکارا ۲ سپتامبر مصاحبه دارم.
متاسفانه اطلاعات کافی ندارم که باید چیکار کنم. خواهش می کنم یکی از دوستان که تسلط داره به این آدرس (Numb985@yahoo.com) به من ایمیل بزنه تا برای راهنمایی باهاش تماس بگیرم.
ممنون
کیس نامبر:**73

سلام دوست عزیز شما فرصت کافی برا مصاحبه دارید (حدود 40روزدیگر)اگر تاپیک های امسال وسفرنامه ها رو مطالعه کنید واز نکات مهم اونا یادداشت برداریدکاملا درجریان کار قرار میگیرید .مخصوصا درصفحه اول هر تاپیک شرح کاملی از اون موضوع هست که بهتون کمک میکنه که چه کارهایی باید انجام بدید .ولی من تیتر وار کارهارو براتون مینویسم:
1-اولین کار تهیه کارت واکسیناسیون از انیستیتو پاستور است (برای راهنمایی مراجعه کنید به تاپیک مربوطه)
2-تهیه مدارک وترجمه اونها (به تاپیک مربوطه مراجعه شود)
3-آماده کردن ترجمه مدارکی که باید حدود یک ماه قبل از مصاحبه به سفارت آنکارا بفرستید)
4-یک ماه قبل از مصاحبه نوبت دکتر معتمد سفارت درآنکارا رو از سایت بگیرید
5-تهیه بلیط وهتل ویااگر میخواهید راحت تر سفر کنید تور بگیرید
درخاتمه اگر مشکلی داشتیدویا راهنمایی خواستید در همین تاپیک مطرح کنید که اگر مشکل خاصی باشه دوستان با تجربه راهنمایی تون کنن.شاد باشید
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط farrokh33 - 2015-07-23 ساعت 01:56

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان