کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2016
(2015-07-23 ساعت 10:50)Negarino نوشته:  
(2015-07-22 ساعت 13:38)humsun نوشته:  
(2015-07-22 ساعت 11:22)لطف اله نوشته:  
(2015-07-20 ساعت 15:40)humsun نوشته:  
(2015-07-19 ساعت 20:19)لطف اله نوشته:  دوست عزیز .یعنی هر نفر اگه بابت گرین کارت باید 165 دلار پرداخت کنه ...یا فقط کیس اصلی

همه افراد مشمول كيس گرين كارت نفري ١٦٥$ يعني شما سه تا و ما دو تا Big Grin
راستي چرا امضاتونوو تكميل نميكني خانم لطف اله؟!

دوست عزیزhumsun من بلد نیستم چه جوری امضا تکمیل کنم یه چند بارم امتحان کردم ولی موفق نشدم

من خواهشم از همه ٢٠١٦ ها اينه كه امضا رو تكميل كنند تا بهتر در جريان كيس هم قرار بگيريم.جسارت منو ببخشيد.
از بالاي همين صفحه شما به "كنترل پنل" شخصيتون دسترسي داريد و با وارد شدن به اون ميتونيد تغيير امضا، آواتار (عكس انتخابي با در نظر گرفتن شرايط سايت كه تعدادي هم پيش فرض داره) و صندوق پيام و ... كنترل كنيد. فقط لطفا دقت كنيد شماره كيستون رو كامل نزنيد و مشابه دوستان سالهاي گذشته اطلاعات مختصري رو تو امضا قرار بدين

سلام ببخشید من گزینه تغییر امضا رو ندارم

يعني تو كنترل پنل> پروفايل شخصي> تغيير آواتار ، تغيير امضا و ... رو نداريد؟!
راستش من ديگه بيشتر نميدونم چون خودم حدود ٥ سال پيش عضو شدم و يادم نمياد كه از اول ميتونستم امضا داشته باشم يا نه ولي مطمىنم از اول آواتار داشتم. حدس ميزنم شما هم با افزايش تعداد ارسال ميتونيد امضا داشته باشيد.
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2016 - توسط humsun - 2015-07-23 ساعت 11:49
تعویض پاسپورت - توسط ho_tasha - 2015-09-08 ساعت 16:23

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان