2015-07-25 ساعت 14:14
(2015-07-25 ساعت 09:33)negin26 نوشته:مرسی نگین جون. من.ایمیل کامپلیت رو اپریل دریافت کردم. اما هنوز از وقت مصاحبه خبری نیست(2015-07-25 ساعت 03:15)qazaleh نوشته:غزاله جان من متوجه تاریخ پی دی شما نشدم.ولی اگر ماه اینده کارنت میشین اگر پروندتون کامپلیت شده باشه بزودی تاریخ مصاحبه میگیرید.من یک هفته بعد از دریافت ایمیل کامپلیت پروندم ایمیل مصاحبه رو گرفتم.برای شما تاریخ و ساعت مصاحبه تعیین میشه.البته این نکته رو بگم که دوستان دیگه که پی دی شون اکتبر و یک ماه قبل من بوده هم هستن که هنوز کامپلیت نشدن و یا نامه مصاحبه نگرفتن.نگران نباشین.اما میتونین یه زنگ بزنین و پیگیری کنین.بعضی از دوستان قبل از ایمیل وقت مصاحبه رو تلفنی گرفتن(2015-07-08 ساعت 22:54)qazaleh نوشته:نگین جان سلام. فک کنم کم کم داری آماده ی سفر به آنکارا میشی. امیدوارم همه چیز به خوبی پیش بره.(2015-07-08 ساعت 17:48)negin26 نوشته:مرسی از جوابا. امیدوارم شما هم به زودی بری آنکارا و با خبرای خوب و ویزا برگردی ، ما هم از تجربیاتتون استفاده کنیم(2015-07-08 ساعت 16:37)qazaleh نوشته: سلام نگین جان.خیلی سپاسگزارم از پاسختون. من یه سوال دیگه هم داشتم از خدمتتون. اینکه من شنیدم زمان مصاحبه وقتی من آنکارا هستم همسرم باید آمریکا باشه. واقعن اینطوریه؟خواهش میکنم.بله...برای اینطور گفته میشه که حضور همسر در آمریکا موقع مصاحبه لازمه و نسبت به این قضیه حساس هستند.بهتره ریسک نکنید و ایشالا دیدار همسرتون رو به آمریکا موکول کنین[emoji4]
من مدارکم رو یک ماه بعد از شما ارسال کرده بودم. شما 12 سال ۲۰۱۳; من یکه ۲۰۱۴. یعنی طبق محاسباتم که نمی دونمم درسته یا نه، اگه شما مرداد وقت مصاحبه داری ، وقت منم باید شهریور باشه. حالا سوال من اینه. این ایمیل تاریخ مصاحبه کی به دست شما رسید؟ قبل از اینکه بولتن اعلام کنه که شما کارنت شدی یا بعدش؟ چون که تقریبن دو هفته ی دیگه بولتن ،آپ دیت می شه و به احتمال زیاد نوبت من می شه اما هنوز هیچ ایملی برای وقت مصاحبه بهمون نرسیده و من خیلی ناراحتم.
یه سوال دیگه هم دارم . اینکه اوقت سفارت رو باید خودمون بگیریم؟ یا تاریخ روز مصاحبه تو اون ایمیلی که قراره بیاد مشخص شده برامون؟ خیلی ممنون می شم اگه جواب سوالامو بدی