کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-07-25 ساعت 21:55)sasanoush نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 20:22)titi_spring64 نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 18:27)sasanoush نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 14:21)khaleghi نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 13:05)titi_spring64 نوشته:  با سلام خدمت دوستان برای ما ایمیلی اومده و تاریخ مصاحبرو چهار روز عقب انداختن جدا از هزینه مالی که برا ما ایجاد شده من از دوستان خواهش میکنم اگه تجربه مشابه دارن کمک کنن اولن که این ایمیل بدون هیچ گونه اسم و مشخصات هستش و با کاربر عزیز شروع شده دو اینکه ایمیل از انکارا و ساعت ۷عصر فرستاده شده و فقط نوشته شده که مصاحبه شما چهار روز به تعویق افتاده البته تاریخ اصلی مصاحبه هم در اون درج شده و یک اپدیت هم به تاریخ ایمیل داریم اما در نامه دوم تاریخمون تغییر نکرده من الان باید بلیطمونو تغییر بدم ایمیل هم فرستادم اما پاسخ ندادن دوستان لطف کنن منو مطمین کنن و اگر متن ایمیل دارن که تاریخ مصاحبشونو تغییر دادن برا من بزارن من مقایسه کنم

مصاحبه شما كي بوده؟ به نظر من باهاشون تماس تلفني بگيرين...

با سلام برای ما هم ایمیلی آمده وتاریخ مصاحبه رو ۴روز عقب تر انداخته اند وچون برای بچه های سری قبل کارنت شده هم همچین اتفاقی افتاده بود فکر نمیکنم درست نباشه فکر میکنم خانم ریحانا بود
ممنون از اطلاع رسانیتون شما تماس گرفتید یا ایمیل زدید ؟جوابی دریافت کردید ؟بله خانم ریحانای عزیز بودن ولی از ایشان سوال شده بوده که ایا مایلید تاریخو عوض کنیم و ایشان مخالفت نکردن ولی ایمیل ما مبنی بر تغییر بود .ایمیل شما همراه اسم بود ؟مشخصات کیستون داخلش بود؟
برای ما هم فقط با اصطلاح applicant شروع شده هنوز تماسی نگرفتیم چون تعطیلات اونها حالا احتمالا همین ایمیل رو ممکن برای کی سی سی بفرستیم ویا تماس تلفنی بگیریم لطفا شما هم اگه خبری گرفتید اطلاع بدهید.

ضمنا تو سایت سیس به تاریخ ایمیل ما یک آپدیبت داشتیم ضمنا من هم برای خودم ایمیل آمده که برنده اصلی هستم وهم برای همسرم وبعید میدونم که اشتباه باشه بهرحال ما تاریخ رو با کلی ضرر تغییر دادیم.
کیس نامبر ۷۰xx
تاریخ مصاحبه ۱۴ اگوست انکارا
برنده کیس خودم
همسرم معاف
نتیجه مصاحبه: کلیرنس
تشکر کنندگان: titi_spring64 ، bahar101 ، ریحانا ، hamed shayan

پیام‌های این موضوع
RE:نحوه چک کردن نامه دوم - توسط eastern phoenix - 2015-06-19 ساعت 14:28
RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015 - توسط sasanoush - 2015-07-25 ساعت 22:04

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان