کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-07-28 ساعت 23:57)laleht نوشته:  خوب نوبتى هم باشه نوبت بچه دارهاس مخصوصا ريحانا جان كه خيلى پيگير بود?
امروز رفتم مدرسه واسه ثبت نام مدرسه مدير نبود منشى شون كامل توضيح داد هم كارت واكسن پاستور و هم برگه واكسيناسيون nmc رو كپى كرد بعد پرسيد چند سالشه و تو كشور خودتون بايد كلاس چندم بره و پرسيد از نمراتش چيزى دارين من هم كارنامه كلاس اول و دوم رو كه ترجمه كرده بودم و نيز نامه اى كه مدرسه گواهى كرده بود تو اون مدرسه درس خونده و البته كارنامه هاى مدرسه انگليسيش رو دادم
آخه پسرم مدرسه دو زبانه ميرفت و وقتى فهميد خانومه با پسرم انگليسى حرف زد ببينه چقدر بلده البته تو مدرسه پسرم علوم و رياضى هم به انگليسى داشتن كه اينجا گفتن خوبه ولى گفتن در هر صورت طبق قانون فدرال موظفن به بچه هايى كه زبان اصليشون انگليسى نيست تا حدى كار كنن كه با ديگران هم لِوِل بشن
از ٣١ آگوست مدرسه باز ميشه و گفتن ٢٨ ام بياين واسه آشنايى بيشتر با محيط و معلمها كه بدونن اين دانش آموز توجه بيشترى لازم داره
مدرسه هم كه نگو والا از دانشگاه شيراز كه من درس خوندم بزرگتر بود

اينكه بايد از صفر شروع كنى سخته خيلى هم سخته اما وقتى ديدم من و امثال من همچين مدرسه هايى رو به خواب هم نميديديم احساس ميكنم ارزشش رو داره و اميدرارم تا آخرش همين اعتقاد رو داشته باشم هميشه بايد يه نسل فدا شه چه بهتر اون نسل من باشم تا بچه ام فردا مثل من انگشت به دهان و حسرت به دل نباشه نميدونم فعلا كه اين اعتقادمه تا آينده چه در انتظارم باشه
لاله جان عزیز ممنون از راهنمایی هات بسیارعالی بود فقط من میخواستم درباره سن دخترم که به شما گفتم بپرسید که با پایان 5 سالگی و ورود به 6 سالگی مدرسه و لول اول شروع میشه یا یا پایان 6 سالگی و ورود به 7 سالگی؟باز هم ممنون عزیزم
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: آزاده_امین ، arezoue ، laleht ، Alex 2014

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط ریحانا - 2015-07-29 ساعت 10:17

کاربران در حال بازدید این موضوع: