2015-07-30 ساعت 00:58
(2015-07-28 ساعت 20:14)titi_spring64 نوشته:تشکر از دوستان عزیز(2015-07-28 ساعت 01:08)sasanoush نوشته:با سلام خدمت دوستان جواب ایمیل مارو بلاخره دادن البته رپلای کردن باز همون متن تغییر تاریخ رو گذاشتن گفتم اطلاع بدم بازم کسی خبری گرفت حتمن بگه ممنونم(2015-07-28 ساعت 00:20)SAMI 71 نوشته:(2015-07-27 ساعت 22:13)titi_spring64 نوشته:دوست عزیز چیز خاصی نگفت فقط گفت که مصاحبه ات یه روز افتاد عقب همین.شاید فقط ایروان اینجوریه(2015-07-27 ساعت 21:34)sasanra نوشته: سلامزنگ زد بهت چی گفت؟من آنکارا مصاحبه دارم ولی کسی زنگ نزد نمیدونی باید چیکار کنم؟
بچه ها یه کمکی هم به ما بکنین
برا منم ایمیل تغییر تاریخ از سفارت انکارا اومده اینجور که من فهمیدم باید زنگ بزنیم تایید کنیم کسی از این خبر داره؟
من زنگ زدم به کال سرویس که خودشون شماره داده بودند بهم گفت شما هیچ وقت ملاقاتی نداری این یعنی چه؟
من باید چیکار کنم حالا؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام.من ایروانم.
واسه من یه ایمیل اومد ک خبر از تغییر زمان مصاحبه دادن ولی من جواب ندادم که امروز یه خانم عصبانی زنگ زد بهم گفت تغییر کرده مصاحبه ات [emoji24] [emoji30]
[/q
اگه بنا بر زنگ زدن بود حتمن تو ایمیل این رو متذکر میشدن .من فکر میکنم با خود ایمیل بریم مشکلی پیش نیاد متاسفانه ایمیلهای ارو جواب هم نمیدن حداقل اذم تکلیفشو بدونه خواهش میکنم هر کی جوابی گرفت اطلاع بده ممنونم
بهرحال دوستان آنکارایی اگه کسی ایمیل زد وجوابی گرفت لطفاطلاع رسانی بکنه من هم امروز ایمیل زدم ومنتظر جوا
(2015-07-28 ساعت 01:08)sasanoush نوشته:با سلام خدمت دوستان جواب ایمیل مارو بلاخره دادن البته رپلای کردن باز همون متن تغییر تاریخ رو گذاشتن گفتم اطلاع بدم بازم کسی خبری گرفت حتمن بگه ممنونم(2015-07-28 ساعت 00:20)SAMI 71 نوشته:(2015-07-27 ساعت 22:13)titi_spring64 نوشته:دوست عزیز چیز خاصی نگفت فقط گفت که مصاحبه ات یه روز افتاد عقب همین.شاید فقط ایروان اینجوریه(2015-07-27 ساعت 21:34)sasanra نوشته: سلامزنگ زد بهت چی گفت؟من آنکارا مصاحبه دارم ولی کسی زنگ نزد نمیدونی باید چیکار کنم؟
بچه ها یه کمکی هم به ما بکنین
برا منم ایمیل تغییر تاریخ از سفارت انکارا اومده اینجور که من فهمیدم باید زنگ بزنیم تایید کنیم کسی از این خبر داره؟
من زنگ زدم به کال سرویس که خودشون شماره داده بودند بهم گفت شما هیچ وقت ملاقاتی نداری این یعنی چه؟
من باید چیکار کنم حالا؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام.من ایروانم.
واسه من یه ایمیل اومد ک خبر از تغییر زمان مصاحبه دادن ولی من جواب ندادم که امروز یه خانم عصبانی زنگ زد بهم گفت تغییر کرده مصاحبه ات [emoji24] [emoji30]
[/q
اگه بنا بر زنگ زدن بود حتمن تو ایمیل این رو متذکر میشدن .من فکر میکنم با خود ایمیل بریم مشکلی پیش نیاد متاسفانه ایمیلهای ارو جواب هم نمیدن حداقل اذم تکلیفشو بدونه خواهش میکنم هر کی جوابی گرفت اطلاع بده ممنونم
بهرحال دوستان آنکارایی اگه کسی ایمیل زد وجوابی گرفت لطفاطلاع رسانی بکنه من هم امروز ایمیل زدم ومنتظر جوا
بله ماهم آنکارا هستیم
منم ایمیل زدم ولی هنوز جواب ندادن